Licence Compliance

Licence Compliance

Softwarebeheer

In de huidige digitale economie vormt software een onontbeerlijk onderdeel van elk bedrijf, groot of klein. Dankzij deze software functioneert uw bedrijf efficiënter, uw personeel productiever, en kunt u gebruik maken van alle voordelen die e-commerce u kan bieden.

Om echter zoveel mogelijk te halen uit uw investering in software, moet u deze op de juiste wijze beheren, net als u zou doen met andere waardevolle bedrijfsmiddelen. Slecht beheer van software berooft uw bedrijf van de waarde van de productiviteit en efficiëntie die deze software kan leveren. Het kan tevens softwarepiraterij verhullen, zoals installatie en gebruik van niet geautoriseerde kopieën van uw software. Ook verschillende manieren van werken kunnen elk hun eigen uitdaging vormen. De mobiliteit van personeel en het thuis werken vormen groeiende bronnen van gevaar.

Softwarepiraterij is bij wet verboden en kan dure gevolgen voor uw bedrijf opleveren. Gebruik de Software Asset Management (SAM) toolkit en de overige informatie om te waarborgen dat uw bedrijf in het bezit is van de vereiste licenties.

Hulp bij de controle van Autodesk software
Bij softwarecontrole gaat het erom te weten welke programma’s er geïnstalleerd zijn op alle computers binnen een organisatie (stationaire computers en laptops). Klik hier voor hulp met de uitvoer van een controle.

Softwarepiraterij melden
Lees meer over de verschillende mogelijkheden om softwarepiraterij te stoppen en kijk wat Autodesk eraan doet.

Met vereende krachten kunnen wij het verschil maken door middel van hulpbronnen en consequent softwarebeheer. Voor meer vragen en informatie kunt u contact met ons opnemen via lc.alert@autodesk.com