Company

Bedrijfsprofiel

Al 23 jaar investeert Autodesk in mensen, software en technologie om klanten te helpen hun ideeën te realiseren zodat zij de concurrentie een stap voor kunnen blijven.

Autodesk zorgde eerst voor een revolutie in de software-industrie met AutoCAD®, waarmee tekenen op de pc zijn intree deed. De brede populariteit van AutoCAD vormde de aandacht die ons bedrijf altijd al had voor praktische vernieuwing die productiviteit en winstgevendheid stimuleert. AutoCAD zorgde er ook voor dat de Autodesk-technologie een leidende positie kon innemen in sectoren als de bouwkunde, infrastructuur, werktuigbouwkunde, media en entertainment en draadloze gegevensverwerking.

Vandaag de dag is Autodesk een zeer divers softwarebedrijf dat gerichte oplossingen biedt voor het maken, beheren en delen van digitale gegevens. Onze gemeenschap telt meer dan zes miljoen gebruikers en omvat vier wereldwijd opererende strategische partners (Microsoft, Intel, Hewlett-Packard en IBM), evenals 2.500 andere ontwikkelaars. Wat ons allen verenigt, is de spirit waarop ook het bedrijf is gebaseerd: innovatie die reëel succes aanstuurt. Dit succes komt tot uiting in de resultaten van onze loyale klanten, waartoe 100% van de Fortune 100-bedrijven en 98% van de Fortune 500-bedrijven behoren.

En wat betreft de toekomst, Autodesk blijft strategische competenties ontwikkelen die het voortbestaan en welslagen van de klanten ondersteunen. Wij blijven proberen te helpen om de beste technologieën van tegenwoordig (zoals geavanceerde modellering, digitale samenwerking en praktisch gegevensbeheer) te integreren in de dagelijkse beroepspraktijk. Zo helpen wij onze klanten hun visie te verwezenlijken en de concurrentie een stap voor te blijven.

Strategische competenties
De strategische competenties van Autodesk komen tot uiting in onze oplossingen, die voldoen aan onze visie op productiviteit en winstgevendheid in elke branche waarvoor wij producten ontwikkelen.

Wat maakt ons anders?
Autodesk maakt technologie toegankelijk en betaalbaar voor ontwerpers door vernieuwende, populaire software te ontwikkelen.

Autodesk privacybeleid
Uw recht op privacy is belangrijk voor ons. Lees hier het Autodesk beleid met betrekking tot het gebruik van bijvoorbeeld uw persoonlijke gegevens.