Ondersteuning & opleiding
Diensten & ondersteuning

Ondersteuning & opleiding

Productondersteuning

Knowledge Base
Sommige van de Amerikaanse sites met support informatie zijn ook voor andere landen relevant. Ga naar deze sites als u informatie in de kennis database wilt zoeken, updates wilt downloaden en service packs wilt zoeken.

 

Subscription Members
Inloggen Subscription Support

Reseller
Klik op de link en u gaat naar de dealerzoekmachine op deze Autodesk website waar u een dealer kunt selecteren die gespecialiseerd is in de verkoop van het Autodesk product van uw keuze. U zoekt op product.
Reseller zoekmachine

Discussiegroepen
In deze wereldwijde discussiegroepen kunt u vragen stellen en informatie delen met anderen over het gebruik van Autodesk-software
Klik hier

Diensten

Subscription
Maak het makkelijker om uw technologie te upgraden en zorg voor een aanzienlijk hogere productiviteit bij het ontwerpproces met het uitgebreide pakket van software, ondersteuning en training van Autodesk® Subscription.
Leer meer
Hulp voor abonnees
Member Login

Leren & training

Authorized Training Centers
Wanneer u een beroep doet op een Authorized Training Center, kunt u intelligenter en beter presteren met Autodesk-softwareproducten.
Een Authorized Training Center vinden
ATC Training & Events

Events
Autodesk en de geautoriseerde dealers met wie Autodesk samenwerkt, organiseren regelmatig evenementen voor professionele ontwerpers en tekenaars in Nederland en België.
Evenementen van resellers