Asset 12 Asset 10 Asset 11 autodesk_icon_font_1_18_17_start_over-01

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

BESPAAR TOT 30%
op geselecteerde Autodesk-software1

De nieuwste software voor minder wanneer u inruilt

 • Ruil uw permanente licentie in en bespaar tot 30% op een driejarig abonnement op alle in aanmerking komende Autodesk-software
 • Maak uw ideale combinatie: uw nieuwe abonnementen hoeven niet hetzelfde te zijn als uw inruilproduct (uitzondering: permanente licenties voor de LT-familie kunnen alleen worden ingeruild voor abonnementen op de LT-familie)

Wilt u meer informatie? Bekijk hier alle vragen en antwoorden

We doen het in overleg

Of laat uw contactgegevens achter, zodat een vertegenwoordiger contact met u kan opnemen.

Hebt u vragen?

 • Hoe krijg ik deze aanbieding?

  Als u wilt deelnemen, ruilt u uw oude, in aanmerking komende licentie in en schaft u een nieuw driejarig abonnement op het in aanmerking komende product of collectie van uw keuze aan via uw deelnemende reseller of de Autodesk Store (niet alle producten kunnen online worden aangeschaft tegen de promotieprijs).

  Wanneer u uw permanente licentie inruilt, gaat u ermee akkoord dat uw ingeruilde licentie wordt beëindigd.

 • Welke producten komen in aanmerking voor de aanbieding?

  Wanneer u uw in aanmerking komende permanente licentie inruilt, is de aanbiedingskorting van toepassing op de meeste abonnementen op Autodesk-producten, waaronder branchecollecties.

  Bekijk hier een lijst met alle in aanmerking komende producten en alle details van de aanbieding.

  U hoeft niet hetzelfde product te kopen als het product met de licentie die u hebt ingeruild. U kunt bijvoorbeeld een oude, in aanmerking komende permanente licentie van Autodesk AutoCAD inruilen en een abonnement nemen op een Autodesk AEC-branchecollectie tegen de aanbiedingsprijs.(uitzondering: permanente licenties voor de LT-familie kunnen alleen worden ingeruild voor abonnementen op de LT-familie).

  Gebruikt u Delcam-producten? Kijk hier voor een aanbod.

 • Moet ik verbonden zijn met internet om mijn nieuwe abonnement te kunnen gebruiken?

  U hebt een internetverbinding nodig om toegang te krijgen tot producten, cloudservices en administratieve hulpmiddelen in uw Autodesk-account. Voor abonnementen op desktopsoftware met toegang voor één gebruiker, moeten klanten zijn verbonden met internet wanneer ze de software voor de eerste keer openen, en hierna minimaal eenmaal per 30 dagen om toegang te blijven houden.

 • Wat krijg ik bij een abonnement wat ik niet bij mijn oude software heb?

  Naast toegang tot de nieuwste software profiteert u tevens van de volgende voordelen2:

  • Technische ondersteuning
  • Rechten op vorige versie
  • Rechten voor thuisgebruiks
  • Rechten voor gebruik overal ter wereld

 • Worden al mijn bestanden en projecten automatisch in “de cloud” geplaatst?

  U kunt alle bestanden en projecten die met uw Autodesk-software zijn gemaakt lokaal opslaan op uw vaste schijf (of op elke gewenste locatie waar u ze wilt opslaan). Al uw lokale gegevens blijven behouden, zelfs als u ervoor kiest uw abonnement te beëindigen.

 • Moet ik mijn software telkens blijven bijwerken?

  U hebt toegang tot de nieuwste versie van uw software en de allernieuwste updates, maar u bepaalt of en wanneer de update wordt uitgevoerd. Als abonnee hebt u zelfs toegang tot eerdere versies van uw software. Raadpleeg voor meer informatie Geschiktheid voor rechten van eerdere productversies van Autodesk Subscription.

 • Kan ik de software thuis of onderweg gebruiken?

  Ja, u kunt uw software thuis op uw computer gebruiken en ook wanneer u zich niet in uw eigen land bevindt. U hoeft geen formulier in te vullen of een procedure te doorlopen om van dit voordeel te profiteren.

Bekijk hier alle voorwaarden in verband met de aanbieding.

Kies uw product:

Alle prijzen worden exclusief btw weergegeven

Niet alle producten kunnen online worden aangeschaft tegen de promotieprijs. Als u andere producten zoekt, vul dan het contactformulier in of bel ons. Bekijk hier een lijst met alle in aanmerking komende producten.

Alle prijzen worden exclusief btw weergegeven

Niet alle producten kunnen online worden aangeschaft tegen de promotieprijs. Als u andere producten zoekt, vul dan het contactformulier in of bel ons. Bekijk hier een lijst met alle in aanmerking komende producten.

1Tot 30% korting op de aanbevolen verkoopprijs van Autodesk wanneer u een in aanmerking komend driejarig Autodesk-abonnement aanschaft en een gelijkwaardig aantal permanente licenties van niet-actuele permanente licenties van R14 (versiejaar 1998) t/m permanente licenties uit 2016 en/of permanente licenties uit 2017 zonder actief onderhoudsplan.

Eerdere versies van permanente licenties voor de Autodesk LT-familie kunnen uitsluitend worden ingeruild voor driejarige abonnementen op producten uit de Autodesk LT-familie. Bovendien kunnen klanten licenties voor producten uit de Autodesk LT-familie inruilen voor een korting tot 30% op de aanbevolen verkoopprijs van een eenjarig abonnement wanneer ze een abonnement aanschaffen dat automatisch wordt verlengd, bij de Autodesk eStore of bij een partner die de producten digitaal levert.

De klant gaat ermee akkoord het gebruik van deze ingeruilde permanente licenties definitief te staken.

AUTODESK BEHOUDT ZICH HET RECHT VOOR OM TE ALLEN TIJDE ZONDER VOORAFGAANDE KENNISGEVING DEZE PROMOTIE (GEDEELTELIJK OF GEHEEL) TE ANNULEREN, OP TE SCHORTEN OF TE WIJZIGEN. PRIJZEN VOOR AUTODESK-SOFTWARE ZIJN ONDERHEVIG AAN WIJZIGINGEN.

De aanbieding is wereldwijd beschikbaar van 7 februari 2017 t/m 21 april 2017, met uitzondering van het Oekraïense schiereiland de Krim, Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan en Syrië, en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Onderwijslicenties, waaronder nieuwe licenties, upgrades en migraties, en onderwijs-naar-commerciële overdrachten komen niet in aanmerking. Deze actie is niet geldig voor productlicenties die zijn aangeschaft via het Autodesk Employee Purchase Program.

Uitsluitend beschikbaar bij deelnemende resellers en eStores. De resellerprijzen kunnen variëren. Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke Autodesk-reseller. De volledige lijst met producten, details en beperkingen vindt u op www.autodesk.nl/campaigns/promoofferconditions-tc.

Mogelijk zijn de voordelen van een abonnement niet beschikbaar voor alle producten of services in alle talen en/of regio's. Op Subscription-programma's zijn de geldende voorwaarden en bepalingen voor Autodesk Subscription en/of de servicevoorwaarden van Autodesk van toepassing.

Autodesk, het Autodesk-logo, 3ds Max, Revit, Inventor en AutoCAD zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Autodesk, Inc. en/of haar dochterondernemingen en/of gelieerde bedrijven in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere merknamen, productnamen of handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Autodesk behoudt zich het recht voor om product- en serviceaanbiedingen en specificaties en prijzen op elk tijdstip en zonder kennisgeving aan te passen, en is niet verantwoordelijk voor eventuele typografische of grafische fouten in dit document. © 2017 Autodesk, Inc. Alle rechten voorbehouden.