Beheer krijgen in Autodesk Account

Autodesk Account zelf beheren (video: 1:15 min.)

U kunt uw Autodesk-abonnementen met een paar klikken beheren en aanpassen. Autodesk Account biedt zelfserviceopties zodat u op elk moment wijzigingen kunt aanbrengen.

Hebt u momenteel geen abonnement? Zoek het gewenste product

Voordelen van Autodesk Account-zelfservice

 • Uw abonnementen synchroniseren

  Pas de betalingsdatums aan om budgettering en planning te vereenvoudigen.

  Mijn datums afstemmen

 • Uw abonnementen afstemmen op uw behoeften

  Voeg op elk gewenst moment extra seats aan uw abonnement toe en profiteer van aantrekkelijke prijzen.

  Seats toevoegen

 • Wijzig de termijn op elk gewenst moment

  Stel uw volgende verlenging in om over te stappen op een maandelijkse, jaarlijkse of driejarige termijn.

  Mijn termijn wijzigen

Veelgestelde vragen

De functies voor zelfservicebeheer in Autodesk Account zijn niet in alle landen beschikbaar. Ze zijn ook niet beschikbaar voor onderhoudscontracten, producten die zijn verwerkt via Digital River, producten die zijn aangeschaft via een reseller of producten die niet meer worden gebruikt.

Bovendien zijn er voor sommige producten, zoals Fusion, nog geen zelfserviceopties beschikbaar.

Als deze opties niet zichtbaar voor u zijn in Autodesk Account of als de knoppen grijs zijn, geeft dit aan dat er momenteel geen zelfserviceopties beschikbaar zijn.

Neem contact op met de ondersteuning om uw abonnement aan te passen.

Ja. Als u van termijn verandert, hebt u nog steeds voordeel van de speciale verlengingsprijs* - doorgaans 10% minder dan u zou betalen voor een nieuw abonnement - als u verlengt voordat uw abonnement verloopt. Als u uw abonnement echter laat verlopen en een nieuw abonnement aanschaft, ligt uw prijs ongeveer 10% hoger. U bespaart geld als u een doorlopend abonnement hebt in plaats van een abonnement te laten verlopen en een nieuw aan te schaffen. En deze korting geldt ook als u een nieuwe termijn selecteert in Autodesk Account.

Voorbeeld: U hebt een Maya LT-abonnement met een looptijd van 1 jaar dat wordt verlengd voor $ 250 per seat en dat jaarlijks wordt betaald. Als naar een termijn van 3 jaar gaat, betaalt u $ 675 per seat wanneer deze wijziging optreedt, met betaling om de 3 jaar. Als u uw oorspronkelijke jaarabonnement laat verlopen en een nieuw driejarig abonnement aanschaft, betaalt u $ 755 per seat, met betaling om de 3 jaar.

* De speciale verlengingsprijs is gebaseerd op de standaard geadverteerde prijs van Autodesk (exclusief eventuele belasting) en exclusief kortingen, aanbiedingen en maandelijkse abonnementen. Het besparingspercentage kan variëren als gevolg van wisselkoersschommelingen.

Als de optie voor termijnwijziging niet zichtbaar is of niet beschikbaar is, kunt u niet zelf de termijn wijzigen in Autodesk Account.

Neem contact op met de ondersteuning om uw abonnement aan te passen.

Als u de betaaldata voor meerdere abonnementen op elkaar wilt afstemmen, moeten ze allemaal dezelfde termijn en betaalmethode hebben. U kunt de termijnen aanpassen en uw betaalmethoden wijzigen zodat ze allemaal overeenkomen en vervolgens doorgaan met het afstemmen van uw betaaldata.

Als de optie Betalingsdatums afstemmen is, is er geen zelfservice beschikbaar voor uw abonnementen.

Neem contact op met de ondersteuning om uw abonnement aan te passen.

Deze functie is niet in elke regio beschikbaar. Als de optie Seats toevoegen niet verschijnt in uw account, komt uw abonnement mogelijk niet in aanmerking voor het zelf beheren van seats. Neem contact op met uw reseller of neem contact op met de ondersteuning voor hulp.

Ja, u kunt op elk moment extra seats toevoegen aan uw geschikte abonnementen. De kosten van de seat zijn in verhouding tot de resterende tijd van uw bestaande abonnement. Alle seats worden verlengd op de volgende verlengingsdatum van uw abonnement.

Neem contact op met de technische ondersteuning voor probleemoplossing op de manier die het beste voor u werkt: via de telefoon, online chat, e-mail of hulp op afstand via uw bureaublad. Bekijk al uw ondersteuningsopties.

1De speciale verlengingsprijzen zijn gebaseerd op de verkoopadviesprijs (exclusief de toepasselijke belasting) en gelden niet in combinatie met bepaalde producten, kortingen, promoties en maandabonnementen. Bekijk hier de lijst met uitgesloten producten. Het besparingspercentage kan variëren als gevolg van wisselkoersschommelingen. Als u verlengt via een reseller, kan de prijs variëren, aangezien Autodesk-resellers hun eigen prijs mogen bepalen.

Welkom, klanten van ${RESELLERNAME}

Schrijf u in voor ondersteuning van reseller

Ik ga ermee akkoord dat Autodesk mijn naam en e-mailadres deelt met ${RESELLERNAME}, zodat ${RESELLERNAME} mij ondersteuning bij de installatie kan bieden en mij marketingberichten kan sturen. Ik begrijp dat de reseller deels verantwoordelijk is voor hoe mijn gegevens worden gebruikt en beheerd.

E-mailadres is vereist Het opgegeven e-mailadres is ongeldig.

${RESELLERNAME}