Krijg toegang tot deskundig advies en klantenondersteuning voor al uw abonnementen

Deskundig advies betekent dat u meteen vanaf het begin weet dat de software bij u past. Bel onze verkoopafdeling op +31 20 797 17 26 voor persoonlijk advies. Na uw aankoop kunt u met blijvende ondersteuning alles uit uw abonnement halen.

Waarom samenwerken met Autodesk-experts

 • Selecteer het juiste product

  Ons gratis, individueel afgestemd advies helpt u om voordat u een abonnement afsluit, de software te kiezen die bij u past, en biedt u ook nog daarna ondersteuning.

 • Vertrouw op blijvend advies

  Gedurende uw Autodesk-softwareabonnement kunt u zich wenden tot ons ervaren klantenserviceteam en online bronnen.

 • Krijg ondersteuning zoals het u uitkomt

  Kies voor hulp via telefoon, webondersteuning of desktopassistentie op afstand. Of ontdek onze handige selfserviceopties.

Krijg deskundige ondersteuning voordat u koopt

Wilt u Autodesk-software kopen? Neem contact op met ons deskundig verkoopteam op +31 20 797 17 26 voor een persoonlijk advies. Zij kunnen u adviseren over de producten die het beste bij u passen en kunnen de betalingsopties voor het kopen van softwareabonnementen controleren.

 • Ontvang advies voordat u koopt, zodat u vertrouwen hebt in uw beslissing
 • Koop via een inkooporder en ontvang facturen met een betalingstermijn van 30 dagen
 • Betaal indien gewenst via een creditcard

Krijg blijvende klantenondersteuning na uw aankoop

De verbeterde ondersteuning biedt snellere, eenvoudigere mogelijkheden voor hulp. Plan een telefoongesprek met een ondersteuningsspecialist of gebruik de online bronnen om het meeste uit uw abonnement te halen. Neem contact op met de klantenondersteuning om aan de slag te gaan. Autodesk biedt drie handige manieren voor directe ondersteuning.

 • Telefonische ondersteuning: plan een telefoongesprek voor rechtstreeks contact met de juiste technische specialist die uw probleem kan oplossen wanneer u dat uitkomt.
 • Webondersteuning: communiceer via e-mail of realtime berichten met technische ondersteuningsspecialisten.
 • Desktopassistentie op afstand: werk samen met een ondersteuningsmedewerker die kan zien wat er op uw apparaat gebeurt om sneller tot probleemoplossing te komen.

Veelgestelde vragen over Autodesk Support

Ons deskundig verkoopteam kan u helpen om de Autodesk-software te vinden die bij u past. Neem contact met ze op via +31 20 797 17 26.

Autodesk kan erbij helpen om uw product klaar voor gebruik te maken met directe ondersteuning voor installatie, licenties, accountinstelling en gebruikersbeheer. De volgende opties zijn beschikbaar:

 • Telefonische ondersteuning: plan een telefoongesprek voor rechtstreeks contact met de juiste technische specialist die uw probleem kan oplossen wanneer u dat uitkomt.
 • Webondersteuning: communiceer via e-mail of realtime berichten met technische ondersteuningsspecialisten.
 • Desktopassistentie op afstand: werk samen met een ondersteuningsmedewerker die kan zien wat er op uw apparaat gebeurt om sneller tot probleemoplossing te komen.

Nu hulp nodig? Neem contact op met ondersteuning.

U kunt zich ook wenden tot diverse online- en selfservicebronnen, zoals het Autodesk Knowledge Network, zelfstudie, trainingsvideo's en nog veel meer. Bekijk al uw ondersteuningsopties.

Autodesk biedt uitgebreide ondersteuning die is ontwikkeld voor grote organisaties, zodat u de zakelijke waarde van uw technische investeringen maximaliseert. Lees meer over Learn more about Enterprise Priority Support (Engelstalig).

Neem contact op met de technische ondersteuning voor probleemoplossing op de manier die het beste voor u werkt: via de telefoon, online chat, e-mail of hulp op afstand via uw bureaublad. Bekijk al uw ondersteuningsopties.

Welkom, klanten van ${RESELLERNAME}

Schrijf u in voor ondersteuning van reseller

Ik ga ermee akkoord dat Autodesk mijn naam en e-mailadres deelt met ${RESELLERNAME}, zodat ${RESELLERNAME} mij ondersteuning bij de installatie kan bieden en mij marketingberichten kan sturen. Ik begrijp dat de reseller deels verantwoordelijk is voor hoe mijn gegevens worden gebruikt en beheerd.

E-mailadres is vereist Het opgegeven e-mailadres is ongeldig.

${RESELLERNAME}