Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Neem een abonnement voor 3 jaar en bespaar 10%

Als u een 3-jarig abonnement op een Autodesk-product neemt, bespaart u 10% ten opzichte van de aanschaf van een 1-jarig abonnement plus jaarlijkse verlenging voor dezelfde termijn. Koop met een gerust hart online: uw aankoop is veilig en snel gedaan.

Waarom een driejarig abonnement?

 • Houd de prijs van nu

  U hoeft zich geen zorgen te maken over prijswijzigingen. Het bedrag dat u nu betaald, wordt vastgezet voor de volledige periode van drie jaar.

 • Blijf besparen

  Een abonnement afsluiten betekent dat u ook korting krijgt op andere software – bespaar op essentiële producten zoals Revit, AutoCAD en Maya.

 • Blijf werken

  Vergeet jaarlijkse verlengingen en beheer. Richt u in plaats daarvan op drie jaar zorgeloze, ononderbroken workflows met behulp van uw essentiële tools.

Een abonnement afsluiten is zonder risico's

 • Profiteer van een geldteruggarantie van 30 dagen

  Probeer uw Autodesk-software 30 dagen uit, zonder verplichtingen. Niet helemaal tevreden? Dan krijgt u het bedrag van uw een- of driejarige abonnement volledig vergoed.

 • Ontvang advies van een deskundige voor én na het afsluiten van een abonnement

  Maak een afspraak met een van onze experts voor persoonlijke aanbevelingen vóór de aankoop en krijg doorlopende ondersteuning online of via de telefoon na de aankoop.

 • Profiteer van uitgebreide beveiliging

  Bescherm uw software met de meest recente beveiligingsupdates en -patches. Het Autodesk-beveiligingskader helpt om uw investering veilig te stellen.

  Meer informatie (Engelstalig)

Producten

Software voor architectuur, engineering en bouw

Software voor productontwerp en productie

Software voor media en entertainment

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de vereisten voor mijn internetverbinding?

  U hebt een internetverbinding nodig om de software voor het eerst te downloaden en te installeren. Voor desktopsoftware met toegang voor één gebruiker moeten gebruikers verbinding maken met het internet om de software te activeren en dit na de eerste activatie ten minste een keer in de 30 dagen herhalen om het product te blijven gebruiken. Voor de toegang tot cloudservices is altijd een internetverbinding vereist.

 • Hoe beheer ik mijn abonnementsovereenkomst?

  Om te voorkomen dat u mogelijk de toegang tot uw software, services of voordelen verliest, is het belangrijk dat u uw overeenkomst verlengt vóór de einddatum.

  Abonnementen kunnen vanaf 90 dagen vóór de einddatum worden verlengd. U ontvangt 45, 30 en 4 dagen voordat uw abonnement verloopt een automatische melding. Raadpleeg het beleid voor abonnementsverlenging voor meer informatie.

  Ga naar het onderdeel Overeenkomsten in uw Autodesk-account om opties voor abonnementsverlenging te beheren en gegevens zoals de periode en einddatum van uw abonnement te bekijken. Aankoop gedaan bij een reseller? Zie Abonnementen gekocht bij een reseller verlengen voor meer informatie.

 • Waar kan ik technische ondersteuning krijgen?

  Neem contact op met de technische ondersteuning voor probleemoplossing op de manier die het beste voor u werkt: via de telefoon, online chat, e-mail of hulp op afstand via uw bureaublad. Bekijk al uw ondersteuningsopties.

MEERJARENKORTING

Klanten kunnen een nieuw driejarig abonnement afsluiten of een driejarig abonnement dat afloopt, verlengen en hierbij 10% besparen.

Korting van toepassing vanaf 1 februari 2020 in de VS, Canada en Latijns-Amerika.

Uitsluitend beschikbaar bij deelnemende resellers en in Autodesk-winkels. De resellerprijzen kunnen variëren. Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke Autodesk-reseller.

AUTODESK BEHOUDT ZICH HET RECHT VOOR OM TE ALLEN TIJDE ZONDER VOORAFGAANDE KENNISGEVING DEZE PROMOTIE (GEDEELTELIJK OF GEHEEL) TE ANNULEREN, OP TE SCHORTEN OF TE WIJZIGEN. PRIJZEN VOOR AUTODESK-SOFTWARE ZIJN ONDERHEVIG AAN WIJZIGINGEN.

Mogelijk zijn niet alle abonnementsvoordelen beschikbaar voor alle producten of services in alle talen en/of regio's. Abonnementen zijn onderhevig aan de van toepassing zijnde algemene voorwaarden en/of servicevoorwaarden van Autodesk.

Autodesk, het Autodesk-logo, AutoCAD LT, 3ds Max, AutoCAD, BIM 360, Civil 3D, Fusion 360, Infraworks, Inventor, Inventor LT, Maya, Maya LT, Moldflow, MotionBuilder, Mudbox, Navisworks, ReCap Pro, Revit, Revit LT, Robot, Showcase, Sketchbook en VRED zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Autodesk, Inc. en/of haar dochterondernemingen en/of gelieerde bedrijven in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere merknamen, productnamen of handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Autodesk behoudt zich het recht voor om product- en serviceaanbiedingen, specificaties en prijzen op elk gewenst moment en zonder voorafgaande kennisgeving aan te passen, en is niet verantwoordelijk voor eventuele typografische of grafische fouten in dit document.

© 2020 Autodesk, Inc. Alle rechten voorbehouden.