Verlengingen

Het verlengen van uw abonnement is eenvoudig. Bovendien krijgt u speciale prijzen en opties wanneer u verlengt.

Twee mensen die een computer gebruiken aan een vast bureau

Bespaar tot 10% bij verlenging

Om onze waardering voor trouwe klanten als u te tonen, profiteert u van speciale verlengingsprijzen (doorgaans tot 10% minder dan u zou betalen voor een nieuw abonnement) als u verlengt voordat uw abonnement verloopt.1

Hoe verleng ik mijn abonnement?

Twee vrouwen die een tablet gebruiken

Online verlengen

Ga in uw Autodesk-account naar Facturering en bestellingen > Abonnementen en contracten, selecteer een product en voer een van de volgende handelingen uit:

  • Voor abonnementen met automatische verlenging: voor een succesvolle verlenging moet uw methode voor terugkerende betaling geldig zijn en moet automatische verlenging zijn ingeschakeld.
  • Voor abonnementen die handmatig moeten worden verlengd: klik op de knop Verlengen in de herinneringsmail voor verlenging of navigeer in uw account naar het gedeelte Abonnementen en contracten. Als online verlenging beschikbaar is, wordt de optie 90 dagen voor de vervaldatum weergegeven.

Vrouw laat een tablet zien en legt iets uit aan een man

Verleng bij een partner

Als de opties voor automatisch verlengen of handmatig verlengen niet beschikbaar zijn in uw Autodesk-account, kunt u verlengen bij uw Autodesk-partner of contact met ons opnemen voor hulp.

  • Als u wilt verlengen bij uw partner, vindt u de contactgegevens in de sectie Abonnementen en contracten van uw account.
  • Vul voor hulp bij het verlengen het contactformulier in. Een specialist neemt contact met u op.

Ontdek de Premium-ervaring

Premium-abonnementen kunnen bedrijven die 10 of meer softwareabonnementen beheren, helpen efficiënter te werken met voordelen zoals:

Pictogram van computervenster met een hangslot en een vinkje

Tijd besparen

Pas mapsynchronisatie toe om de toewijzing van groepen en producten te automatiseren en zo van naadloos gebruikersbeheer te profiteren.

Pictogram van computervenster waarop regels worden weergegeven die voorbeeldtekst voorstellen

Geïnformeerde beslissingen nemen

Krijg waardevolle inzichten dankzij uitgebreide geavanceerde rapportage en automatiseer analyseworkflows met API's voor gebruiksrapportage.

Pictogram van computermonitor met tandwielpictogram

Teamproductiviteit optimaliseren

Ontdek de belangrijkste tips en beproefde methoden om maximaal te profiteren van uw technologie en workflows met Premium-coaching voor beheerders en eindgebruikers.

Lang bureau met vier mensen op een rij die op hun computers werken

Hebt u een abonnement voor meerdere gebruikers?

Abonnementen met toegang voor meerdere gebruikers worden volledig beëindigd op 7 februari 2023. Mis geen tijdelijke 2-voor-de-prijs-van-1-aanbieding als u één abonnement voor meerdere gebruikers inruilt voor twee gebruikersabonnementen op naam tegen een prijs die overeenkomt met wat u momenteel betaalt.2

Krijg meer met een abonnement op een branchecollectie

Upgrade naar een branchecollectie en profiteer van aanzienlijke besparingen op onze krachtigste software voor uw branche, gecombineerd in één eenvoudig pakket.

Stedelijke topografie in 3D gemaakt met producten uit de collectie voor architectuur, engineering en de bouw

Architecture, Engineering & Construction Collection

Krachtige BIM- en CAD-tools voor ontwerpers, engineers en aannemers. Omvat onder andere Revit, AutoCAD en Civil 3D.


Een productrendering die is gemaakt met de collectie voor productontwerp en productie

Product Design & Manufacturing Collection

Met Inventor, AutoCAD, Fusion 360 en meer beschikt u over professionele tools voor productontwikkeling en productieplanning.

 


Fabrieken met regendruppels die zijn ontworpen voor producten uit de collectie voor media en entertainment

Media & Entertainment Collection

Breid de rendering- en simulatiemogelijkheden van uw studio uit en bied uw vormgevers krachtige modellerings- en animatietools.

 


Een vrouw laat een man iets zien op een tablet

Doe meer in uw Autodesk-account

U kunt uw Autodesk-abonnementen met een paar klikken beheren en aanpassen. Uw Autodesk-account biedt zelfservicemogelijkheden zodat u extra seats kunt toevoegen, betalingsdatums kunt afstemmen, de looptijd van uw abonnement kunt wijzigen en meer, wanneer u maar wilt.

Veelgestelde vragen

Hoe verleng ik mijn abonnement als mijn abonnement al is verlopen?

Verlopen abonnementen kunnen niet opnieuw worden geactiveerd of opnieuw worden gestart. Als u de software wilt gebruiken, moet u een nieuw abonnement aanschaffen. Doorgaans kunt u de aanschafmogelijkheden voor een nieuw abonnement bekijken wanneer u de verlopen software start. U kunt ook rechtstreeks bij Autodesk of bij een geautoriseerde Autodesk Partner een nieuw abonnement aanschaffen.

 

Promoties, kortingen en speciale aanbiedingen bekijken

Houd ik mijn speciale verlengingsprijs als ik mijn termijn verander?

Ja. Als u van termijn verandert, hebt u nog steeds voordeel van de speciale verlengingsprijs* - doorgaans 10% minder dan u zou betalen voor een nieuw abonnement1 - als u verlengt voordat uw abonnement verloopt. Als u uw abonnement echter laat verlopen en een nieuwe abonnement aanschaft, ligt uw prijs ongeveer 10% hoger. U bespaart geld als u een doorlopend abonnement hebt in plaats van een abonnement te laten verlopen en een nieuw aan te schaffen. En deze korting geldt ook als u een nieuwe termijn selecteert in Autodesk Account.

 

Voorbeeld: U hebt een AutoCAD LT-abonnement met een looptijd van 1 jaar dat wordt verlengd voor $ 420 per seat en dat jaarlijks wordt betaald. Als u naar een termijn van 3 jaar gaat, betaalt u $ 1.179 per seat wanneer deze wijziging optreedt, met betaling om de 3 jaar. Als u uw oorspronkelijke jaarabonnement laat verlopen en een nieuw driejarig abonnement aanschaft, betaalt u $ 1.310 per seat, met betaling om de 3 jaar.

Hoe verleng ik mijn abonnement als ik het online heb aangeschaft?

Uw abonnement wordt automatisch verlengd als automatische verlenging is ingeschakeld. Meld u aan bij uw Autodesk-account en selecteer het product dat u wilt verlengen. Controleer of automatische verlenging is ingeschakeld en of uw betaalmethode juist is.

 

Aanmelden

 

Meer informatie

 

Instellingen beheren

 

Krijg hulp bij het aanmelden

Hoe verleng ik mijn abonnement als ik een aankoop heb gedaan bij de verkoopafdeling van Autodesk?

Als automatische verlenging is ingeschakeld, controleert u gewoon of automatische verlenging is ingeschakeld en of de betalingsmethode in uw Autodesk-account klopt.

 

Als automatische verlenging niet is ingeschakeld in uw abonnement, zult u handmatig moeten verlengen. Voordat uw abonnement verloopt, worden er herinneringsmails naar uw contractmanager gestuurd. Als uw abonnement online kan worden verlengd, gaat u naar uw account om te verlengen vanaf 90 dagen voordat uw abonnement verloopt.

 

Neem contact op met uw verkoopvertegenwoordiger wanneer het tijd is om te verlengen om uw mogelijkheden te bespreken, waaronder toevoeging van seats, afstemming van de factureringsdatums van uw abonnementen, een upgrade naar een Premium-abonnement of een overstap op een branchecollectie.

 

Neem contact op met uw verkoopvertegenwoordiger voor hulp bij het verlengen of vul ons formulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.

Hoe verleng ik mijn abonnement als ik het heb aangeschaft bij een partner?

Voordat uw abonnement verloopt, worden er herinneringsmails naar uw contractmanager gestuurd. Als uw abonnement online kan worden verlengd, kunt u ook naar uw Autodesk-account gaan om te verlengen vanaf 90 dagen voordat uw abonnement verloopt.

 

Neem contact op met uw verkoopvertegenwoordiger wanneer het tijd is om te verlengen om uw mogelijkheden te bespreken, waaronder toevoeging van seats, afstemming van de factureringsdatums van uw abonnementen, een upgrade naar een Premium-abonnement of een overstap op een branchecollectie. 

 

Neem voor hulp bij het verlengen contact op met de partner die vermeld staat in uw verlengingsmelding of in uw Autodesk-account of gebruik de Autodesk-partnerzoeker.

Waarom zie ik de optie voor seats toevoegen niet in Autodesk Account?

Deze functie is niet in alle regio's beschikbaar3 en is alleen beschikbaar voor bepaalde abonnementen waarvoor automatische verlenging is ingeschakeld. Als de optie Seats toevoegen niet verschijnt in uw account, komt uw abonnement mogelijk niet in aanmerking voor het zelf beheren van seats. Neem contact op met uw Autodesk-partner of neem contact op met de ondersteuning voor hulp.

Kan ik op elk moment een extra seat toevoegen aan mijn abonnement?

Ja, u kunt op elk moment extra seats toevoegen aan uw geschikte abonnementen. De kosten van de seat zijn in verhouding tot de resterende tijd van uw bestaande abonnement. Alle seats worden verlengd op de volgende verlengingsdatum van uw abonnement.

Waarom kan ik de termijn voor mijn abonnement niet wijzigen?

Als de optie voor termijnwijziging niet zichtbaar is of niet beschikbaar is, kunt u niet zelf de termijn wijzigen in Autodesk Account.

Neem contact op met de ondersteuning om uw abonnement aan te passen.

Waarom kan ik mijn betaaldata niet afstemmen voor abonnementen die ik online heb gekocht?

Als u de betaaldata voor meerdere abonnementen op elkaar wilt afstemmen, moeten ze allemaal dezelfde termijn en betaalmethode hebben. U kunt de termijnen aanpassen en uw betaalmethoden wijzigen zodat ze allemaal overeenkomen en vervolgens doorgaan met het afstemmen van uw betaaldata.

 

Als de optie Betalingsdatums afstemmen is, is er geen zelfservice beschikbaar voor uw abonnementen.

 

Neem contact op met de ondersteuning om uw abonnement aan te passen.

Waar kan ik technische ondersteuning krijgen?

Kies de optie voor live- of online ondersteuning die het beste bij u past–telefoon, chat, e-mail of desktopassistentie op afstand. Neem contact op met onze ondersteuningsspecialisten en ontdek onze zelfservicehulp.

Meer weergeven

Hebt u vragen over verlengingen of hebt u hulp nodig?

Stuur ons uw gegevens, waaronder de producten waarin u het meest geïnteresseerd bent, en een verlengingsspecialist van Autodesk zal contact met u opnemen.

Meerjarenkortingen en voorwaarden

Klanten kunnen een nieuw driejarig abonnement afsluiten of een driejarig abonnement dat afloopt, verlengen en hierbij besparen.

 

Korting van toepassing vanaf 1 februari 2020 in de VS, Canada en Latijns-Amerika.

 

Uitsluitend beschikbaar bij deelnemende resellers en in Autodesk-winkels. De resellerprijzen kunnen variëren. Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke Autodesk-reseller.

 

AUTODESK BEHOUDT ZICH HET RECHT VOOR OM TE ALLEN TIJDE ZONDER VOORAFGAANDE KENNISGEVING DEZE PROMOTIE (GEDEELTELIJK OF GEHEEL) TE ANNULEREN, OP TE SCHORTEN OF TE WIJZIGEN. PRIJZEN VOOR AUTODESK-SOFTWARE ZIJN ONDERHEVIG AAN WIJZIGINGEN.

 

Mogelijk zijn niet alle abonnementsvoordelen beschikbaar voor alle producten of services in alle talen en/of regio's. Abonnementen zijn onderhevig aan de van toepassing zijnde algemene voorwaarden (Engels) en/of servicevoorwaarden (Engels) van Autodesk.

 

Autodesk, het Autodesk-logo, AutoCAD LT, 3ds Max, AutoCAD, BIM 360, Civil 3D, Fusion 360, Infraworks, Inventor, Maya, Maya LT, Moldflow, MotionBuilder, Mudbox, Navisworks, ReCap Pro, Revit, Revit LT, Robot, Showcase, Sketchbook en VRED zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Autodesk, Inc. en/of haar dochterondernemingen en/of gelieerde bedrijven in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere merknamen, productnamen of handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Autodesk behoudt zich het recht voor om product- en serviceaanbiedingen en specificaties en prijzen op elk tijdstip en zonder kennisgeving aan te passen en is niet verantwoordelijk voor eventuele typografische of grafische fouten in dit document.

1De besparing op een 1-jarig abonnement wordt vergeleken met de adviesprijs voor 3 opeenvolgende jaarabonnementen.

 

1Lees meer over de inruilvoorwaarden voor meerdere gebruikers: https://www.autodesk.com/company/legal-notices-trademarks/access-use/subscription-offerings/multi-user-trade-in-offer-terms (Engels).

 

3Deze functie is alleen beschikbaar voor producten die rechtstreeks via de Autodesk-website (of in sommige gevallen via Autodesk Sales) zijn aangeschaft in de Verenigde Staten, Canada, Europa of Australië.