BIM COLLABORATE PRO

Transformeer projectlevering van ontwerp tot bouw

Verbind projectteams en gegevens met BIM Collaborate Pro in de cloud om meer waarde voor uw klanten te creëren en een concurrentievoordeel te behouden.

Betere verbinding.
Meer waarde voor klanten.

Met veranderingen in de branche en versnelde digitalisering worden AEC-projecten, contractomgevingen en samenwerkingsprocessen steeds complexer voor ontwerp- en bouwbedrijven. Door te transformeren hoe uw teams, gegevens,en processen met elkaar in verbinding staan, kunt u de projectlevering verbeteren.

Drie stappen naar een betere
projectlevering

Lees meer over de belangrijkste functies en mogelijkheden met behulp van tools voor samenwerking in de cloud die u kunnen helpen projecten beter te leveren.

Op schema blijven met
complexe ontwerpen

HDR voert een van de grootste BIM-projecten in het land uit: de Automated People Mover bij LAX, waarbij meer dan 180 ontwerpmodellen en 300 ontwerpers betrokken zijn. Zie hoe ze de nauwkeurigheid en samenwerking hebben verbeterd door middel van BIM-aangedreven ontwerpen en workflows.

BIM-samenwerking leidt Waskita Karya naar een hogere productiviteit

COVID-19 versnelt de digitale transformatie van het Indonesische ingenieursbedrijf Waskita Karya. Door hun werkprocessen te transformeren, konden ze niet alleen de samenwerking en efficiëntie verbeteren, maar ook gegevensgestuurde beslissingen nemen van ontwerp tot constructie, waardoor de algehele productiviteit toenam.

De projectlevering vanaf vandaag verbeteren

Ontdek hoe BIM Collaborate Pro de projectlevering kan verbeteren en u kan helpen betere resultaten te behalen voor uw bedrijf.

Vul dit formulier in om met een Autodesk-medewerker te spreken.