Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Technologie voor de moderne AEC-branche

Iedereen is nu een innovator. Laten we de wereld tijdens de coronacrisis opnieuw vormgeven.

Uitdagingen hebben altijd innovatie gestimuleerd. Dat gebeurt nu ook. Door de vindingrijkheid van de mens te koppelen aan krachtige technologie, kunnen we de manier waarop we werken, leren en spelen heruitvinden.

Nicolas Mangon, VP AEC Strategy & Marketing van Autodesk, vertelt hoe we onze klanten en hun klanten helpen om weer naar werk te gaan.

Help uw klanten weer naar werk te gaan

Nu steeds meer mensen weer naar werk gaan, is het belangrijk om zorgvuldig over ontwerpen na te denken. Van een veilige indeling van bureaus, de breedte en tussenruimte van gangpaden tot de dichtheid van zitplaatsen: met betere gegevens kunnen we betere beslissingen nemen. Dynamo en Generative Design in Autodesk® Revit® koppelen de kunst en wetenschap van geïnformeerde besluitvorming aan ontwerpmogelijkheden.

Bied meer zekerheid over verplaatsingen

We zijn ons nog nooit zo bewust geweest van de manier waarop we reizen. De aanbevelingen van gezondheidsprofessionals beïnvloeden de manier waarop mensen zich verplaatsen op luchthavens, in stations en van hun auto naar hun bureau nu ze weer terugkeren naar hun werkplek. Mobility Simulation in Autodesk® InfraWorks® simuleert bewegingen van mensen en biedt gegevensgestuurde inzichten in de afstandsvereisten en efficiëntie van reizen.

Ontwerp voor veiligere luchtkwaliteit

De interne luchtkwaliteit en geschikte ventilatiemogelijkheden kunnen een grote invloed hebben op de veiligheid van medewerkers en klanten. Met Autodesk CFD, simulatiesoftware voor computationele vloeistofdynamica, kunt u risicogebieden identificeren en vervolgens diverse strategieën bekijken om de veiligheid van aanwezigen te vergroten voordat u wijzigingen in het gebouw gaat doorvoeren.

Maak uw werklocaties en teams veerkrachtig

De bouw is in de afgelopen tien jaar snel getransformeerd en COVID-19 heeft dat proces nog eens een flinke boost gegeven. Van nieuwe afstandsvereisten en impact op de toeleveringsketen tot de plotselinge behoefte aan werken op afstand.

Bekijk inzichten voor een veerkrachtigere en flexibelere toekomst

HOE COVID-19 EEN VERSCHUIVING IN DE TOELEVERINGSKETEN VEROORZAAKT: MINDER INTERNATIONAAL, MEER REGIONAAL

Global Strategy Adviser Parag Khanna voorspelt dat COVID-19 bestaande trends richting regionaliteit zal versnellen, en dat kan iets positiefs zijn voor het klimaat.

5 INZICHTEN VAN ARCHITECTEN DIE NIEUWE ZIEKENHUIZEN INRICHTEN VANWEGE COVID-19

Architecten hebben een vaardigheid die cruciaal blijkt bij het herinrichten van gebouwen als ziekenhuizen in de race om het immense aantal coronapatiënten wereldwijd te behandelen: multidimensionaal denken.

PREFABRICAGE BIEDT VEEL MOGELIJKHEDEN VOOR NOODGEBOUWEN IN CRISISTIJD

Modulaire prefabricage kan een oplossing voor noodsituaties bieden voor verschillende tijdsbestekken, maar we moeten wel de juiste oplossing voor het juiste tijdsbestek vinden: nu, 6-12 maanden of 3-5 jaar.

ok