• Nederland

  We hebben u doorgestuurd naar een vergelijkbare pagina op uw lokale site, waar u de lokale prijzen en aanbiedingen kunt bekijken en online producten kunt kopen.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Upgrade naar Autodesk Subscription.

Slimmere tools. Eenvoudige toegang.

 Dien uw oude permanente licentie in en stap over op de nieuwste software naar keuze

Bel ons via: +31 302 24 25 54

Nu Microsoft heeft aangekondigd dat Windows 7 vanaf januari 2020 niet meer uitgebreid wordt ondersteund, is dit het perfecte moment om te upgraden naar een abonnement dat Windows 10 ondersteunt.

Neem een abonnement en bespaar tot wel 25%

 • Blijf concurrerend

  Profiteer van toegang tot de nieuwste innovaties en werk sneller met nieuwe, tijdbesparende functies.

 • Wees flexibel

  Werk waar u maar wilt, op diverse apparaten: thuis, op werk of onderweg.

 • Profiteer van verbeterde ondersteuning

  Krijg technische ondersteuning wanneer u die nodig hebt, via chat, telefoon of online.

Bespaar meer met een termijn van drie jaar

De meerwaarde van branchecollecties

Andere in aanmerking komende producten

We doen het in overleg.

Bel +31 302 24 25 54 of vul uw contactgegevens in, dan nemen we met u contact op.

Dank u! Een vertegenwoordiger van Autodesk neemt binnenkort contact met u op om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de optie die het beste past bij uw budget, bedrijf en projecten.

 • Bespreek het upgraden van uw permanente licentie met ons

  Bel het vermelde nummer +31 302 24 25 54 of laat uw gegevens achter via het formulier. We nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

 • Geef uw serienummer online door

  Ga naar onze Store om uw abonnement met korting te upgraden

 • Geef uw serienummer door aan een reseller

  Gebruik onze zoektool voor resellers om een deskundige te vinden die u kan ondersteunen bij het proces.

Neem contact op met een reseller

Autodesk-partners kunnen u helpen met uw specifieke zakelijke behoeften. Gebruik de Autodesk-partnerzoeker om een Autodesk-reseller bij u in de buurt te vinden. U kunt rechtstreeks contact opnemen met de reseller om uw opties te bespreken.

Hebt u nog vragen?

Bekijk voor meer informatie de veelgestelde vragen.

 • Hoe maak ik gebruik van de aanbieding?

  Laat voor meer informatie over deze korting uw gegevens achter via het formulier of neem contact op met uw deelnemende reseller.

 • Hoelang is deze aanbieding geldig?

  De speciale aanbieding (tot 25%* korting op 3-jarige abonnementen) is beschikbaar van 17 tot en met 31 juli 2019.
  De standaardaanbieding (tot 20%* korting op 1- of 3-jarige abonnementen) is geldig tot en met 25 oktober 2019.

 • Welke producten komen in aanmerking voor de aanbieding?

  Zie de algemene voorwaarden van de aanbieding voor een volledige lijst van de beschikbare producten.

  Lees hier de volledige algemene voorwaarden.

Serial number trade-in offer

Klanten kunnen 20% besparen op branchecollecties en de meeste individuele producten bij aankoop van een in aanmerking komend 1- of 3-jarig abonnement met toegang voor één of meerdere gebruikers en bij het inruilen van in aanmerking komende seats van permanente licenties van releasejaar 1998 tot en met 2019 voor producten zonder actief onderhoudsplan. Ga voor de volledige lijst met producten, details en beperkingen naar www.autodesk.nl/campaigns/global-promotion/terms-and-conditions

De aanbieding is geldig van 7 mei tot en met 25 oktober 2019 in de Europese Economische Ruimte, Zwitserland, Albanië, Bosnië-Herzegovina, Kosovo, Macedonië, Montenegro, Servië en de verkoopregio's, het Midden-Oosten en Afrika (MEA), het Middellandse Zeegebied, Rusland en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten. Opmerking: het schiereiland de Krim komt niet in aanmerking. Bepaalde producten en voorwaarden kunnen per regio verschillen.

Uitsluitend beschikbaar bij deelnemende resellers en in Autodesk-winkels. De resellerprijzen kunnen variëren. Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke Autodesk-reseller.

Mogelijk zijn niet alle abonnementsvoordelen beschikbaar voor alle producten of services in alle talen en/of regio's. Op abonnementsprogramma's zijn de geldende  algemene voorwaarden van Autodesk-abonnementen en/of de servicevoorwaarden van Autodesk van toepassing..

Autodesk, het Autodesk-logo, AutoCAD LT, 3ds Max, ArtCAM, AutoCAD, Civil 3D, FeatureCAM, Infraworks, Inventor, Inventor LT, Maya, Maya LT, MotionBuilder, Navisworks, Revit, Revit LT, Robot en Showcase zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Autodesk, Inc. en/of haar dochterondernemingen en/of gelieerde bedrijven in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere merknamen, productnamen of handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Autodesk behoudt zich het recht voor om product- en serviceaanbiedingen en specificaties en prijzen op elk tijdstip en zonder kennisgeving aan te passen, en is niet verantwoordelijk voor eventuele typografische of grafische fouten in dit document.

© 2019 Autodesk, Inc. Alle rechten voorbehouden.