Asset 12 Asset 10 Asset 15 Asset 15 autodesk_icon_font_04_06_16_kl Asset 11 autodesk_icon_font_04_06_16_kl autodesk_icon_font_1_18_17_start_over-01
 • Nederland

  We hebben u doorgestuurd naar een vergelijkbare pagina op uw lokale site, waar u de lokale prijzen en aanbiedingen kunt bekijken en online producten kunt kopen.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Bespaar tot

op bepaalde Autodesk-software*

Tijdelijke inruilaanbieding

Bereid u voor om alles te maken wat u maar wilt,
nu en in de toekomst

U kunt nu tijdelijk uw oude licenties inruilen en tot 30%* besparen op eenjarige of driejarige abonnementen op alle in aanmerking komende Autodesk® -software.

Uw nieuwe abonnement biedt u de software die nodig is om te blijven concurreren, terwijl de wereld om ons heen verandert, en:

 • Toegang tot de nieuwste releases EN eerdere versies van uw software
 • Mogelijkheid om uw software thuis of tijdens het reizen te gebruiken
 • Keuze tussen licenties voor één of meerdere gebruikers

Deze aanbieding is geldig voor branchecollecties en nog veel meer! De aanbieding is geldig tot en met 20 oktober 2017.

Hoe maak ik gebruik van deze aanbieding?

Online kopen: Selecteer hieronder uw nieuwe product en de gewenste abonnementstermijn. Wanneer u daarom wordt gevraagd, voert u het serienummer van de oude permanente licentie die u wilt inruilen in.

Kopen via een reseller: Neem contact op met uw reseller zodat een deskundige u kan begeleiden bij het proces. Of geef uw contactgegevens door en dan nemen we binnen één tot drie werkdagen contact met u op.

Wilt u meer weten?

Bespaar tot 30% op branchecollecties

Een geweldige optie als u meer dan één Autodesk-product uit de collectie nodig hebt

Twijfel niet en ruil uw oude licenties voor AutoCAD®, Revit®, Inventor®, 3ds Max®, Maya® of andere in aanmerking komende licenties in en upgrade naar onze nieuwe branchecollecties! Geniet van toegang tot de belangrijkste software en services van Autodesk in één pakket, op een eenvoudige en praktische manier en tegen een aantrekkelijke prijs.

BIM-tools voor het maken van ontwerpen, infrastructuur en constructies, waaronder:

 • Revit
 • AutoCAD Civil 3D®
 • InfraWorks® 360
 • AutoCAD

en meer >

2.930 €

2.051 € / jaar*

excl. btw

ontwerp- en engineeringtools voor product- en fabrieksontwerp, simulatie en productie.

 • Inventor Professional
 • AutoCAD
 • Fusion 360
 • 3ds Max

en meer >

2.680 €

1.876 € / jaar*

excl. btw

Creatieve end-to-end-tools voor het maken van entertainment, waaronder:

 • Maya
 • 3ds Max
 • MotionBuilder®
 • Mudbox®

en meer >

2.225 €

1.558 € / jaar*

excl. btw

Bespaar tot 20% op individuele producten

U kunt ook alle in aanmerking komende oude licenties inruilen en upgraden naar de nieuwste individuele producten naar keuze:

Nu 304 € / jaar

Nu 304 € / jaar

Nu 1.176 € / jaar

Nu 1.176 € / jaar

Nu 1.648 € / jaar

Nu 1.744 € / jaar

Nu 392 € / jaar

Nu 480 € / jaar

excl. btw

Er zijn meer producten te koop tegen de promotieprijs. Bekijk hier de volledige lijst van in aanmerking komende producten. Onze productpagina biedt u toegang tot alle producten die u zoekt.

Nu 1.280 € / jaar

Nu 1.280 € / jaar

excl. btw

Er zijn meer producten te koop tegen de promotieprijs. Bekijk hier de volledige lijst van in aanmerking komende producten. Onze productpagina biedt u toegang tot alle producten die u zoekt.

We doen het in overleg

Bel ons op +49-89-90119599
van maandag tot en met vrijdag, van 8:00 tot 16:00 uur CET

Of laat uw contactgegevens achter, zodat een verkoopvertegenwoordiger contact met u kan opnemen.

Hebt u vragen?

 • Hoe maak ik gebruik van deze aanbieding?

  Ruil uw oude, in aanmerking komende permanente licentie(s) in en schaf een nieuw eenjarig of driejarig abonnement aan op een in aanmerking komende collectie of een individueel product naar keuze. Dit kan via uw deelnemende reseller of de Autodesk Store.

  Wanneer u uw permanente licentie(s) inruilt, gaat u ermee akkoord het gebruik van de ingeruilde licentie(s) definitief te staken.

 • Welke producten komen in aanmerking voor de aanbieding?

  Wanneer u uw in aanmerking komende permanente licentie(s) inruilt, geldt de korting van de aanbieding voor de meeste abonnementen op Autodesk-producten, waaronder branchecollecties.

  Bekijk hier een lijst met alle in aanmerking komende producten en alle details van de aanbieding.

 • Kan ik een ander product kiezen dan ik nu heb?

  U hoeft niet hetzelfde product te kopen als het product met de ingeruilde permanente licentie. U kunt bijvoorbeeld een oude, in aanmerking komende permanente licentie voor AutoCAD inruilen en een abonnement nemen op een AEC-collectie tegen de promotieprijs (met uitzondering van permanente licenties voor de LT-familie, die uitsluitend kunnen worden ingeruild voor abonnementen op de LT-familie).

 • Moet ik verbonden zijn met internet om mijn nieuwe abonnement te kunnen gebruiken?

  U hebt een internetverbinding nodig om toegang te krijgen tot producten, cloudservices en administratieve hulpmiddelen in uw Autodesk-account. Voor abonnementen op desktopsoftware met toegang voor één gebruiker, moeten klanten zijn verbonden met internet wanneer ze de software voor de eerste keer openen, en hierna minimaal eenmaal per 30 dagen om toegang te blijven houden.

 • Wat krijg ik bij een abonnement wat ik niet bij mijn oude software heb?

  Met een Autodesk-abonnement krijgt u de recentste versies en profiteert u van de volgende voordelen**:

  • Software waar en wanneer u die nodig hebt: gebruik uw software op meerdere plekken (zoals thuis of wereldwijd tijdens uw reizen) met toegang tot zowel huidige als eerdere versies
  • Nieuwe en verbeterde technische ondersteuning: profiteer van snellere responstijden en de optie om hulp in te schakelen door een telefoongesprek te plannen met de technische ondersteuning van Autodesk
  • Vereenvoudigd beheer: krijg toegang tot tools voor het stroomlijnen van implementatie- en softwarebeheer wanneer u al uw Autodesk-producten met een abonnement standaardiseert Meer informatie
 • Worden al mijn bestanden en projecten automatisch in “de cloud” geplaatst?

  U kunt alle bestanden en projecten die met uw Autodesk-software zijn gemaakt lokaal opslaan op uw vaste schijf (of op elke gewenste locatie waar u ze wilt opslaan). Al uw lokale gegevens blijven behouden, zelfs als u ervoor kiest uw abonnement te beëindigen.

 • Moet ik mijn software telkens blijven bijwerken?

  U hebt toegang tot de nieuwste versie van uw software en de allernieuwste updates, maar u bepaalt of en wanneer de update wordt uitgevoerd. Als abonnee hebt u zelfs toegang tot eerdere versies van uw software. Raadpleeg voor meer informatie Geschiktheid voor rechten voor eerdere versies van Autodesk-abonnementen.

Hebt u nog vragen?

Bel ons op +49-89-90119599
van maandag tot en met vrijdag, van 8:00 tot 16:00 uur CET

Autodesk geeft u tools waarmee u alles kunt maken wat u maar wilt, nu en in de toekomst. Bekijk de video (51 seconden).

*Bespaar tot 30% op de adviesprijs van Autodesk van branchecollecties en/of tot 20% op de adviesprijs van de meeste individuele producten bij aankoop van een eenjarig of driejarig Autodesk-abonnement voor toegang voor één of meerdere gebruikers en bij het inruilen van een equivalent aantal in aanmerking komende permanente licenties van R14 (releasejaar 1998) tot en met 2017 zonder actief onderhoudsplan.

In aanmerking komende permanente licenties voor de Autodesk LT-familie kunnen uitsluitend worden ingeruild voor abonnementen op producten uit de Autodesk LT-familie.

De klant gaat ermee akkoord het gebruik van deze ingeruilde permanente licenties definitief te staken.

De aanbieding is wereldwijd beschikbaar (met uitzondering van de Krim, Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan en Syrië) van 10 juli 2017 tot en met 20 oktober 2017 en kan niet worden gecombineerd met andere promoties. Onderwijslicenties, waaronder nieuwe licenties, upgrades en migraties, en onderwijs-naar-commerciële overdrachten komen niet in aanmerking.

Uitsluitend beschikbaar bij deelnemende resellers en in Autodesk Stores. De resellerprijzen kunnen variëren. Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke Autodesk-reseller. De volledige lijst van producten, details en beperkingen vindt u hier.

AUTODESK BEHOUDT ZICH HET RECHT VOOR OM TE ALLEN TIJDE ZONDER VOORAFGAANDE KENNISGEVING DEZE PROMOTIE (GEDEELTELIJK OF GEHEEL) TE ANNULEREN, OP TE SCHORTEN OF TE WIJZIGEN. PRIJZEN VOOR AUTODESK-SOFTWARE ZIJN ONDERHEVIG AAN WIJZIGINGEN.

**Wellicht zijn niet alle abonnementsvoordelen beschikbaar voor alle producten of services in alle talen en/of regio's. Op abonnementsprogramma's zijn de geldende algemene voorwaarden van Autodesk-abonnementen en/of de servicevoorwaarden van Autodesk van toepassing.

Autodesk, het Autodesk-logo, 3ds Max, AutoCAD, AutoCAD LT, Civil 3D, Inventor, Fusion 360, Maya, Revit, InfraWorks, MotionBuilder, Mudbox en Revit LT zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Autodesk, Inc. en/of haar dochterondernemingen en/of gelieerde bedrijven in de Verenigde Staten en/of andere landen. NASTRAN is een geregistreerd handelsmerk van de National Aeronautics and Space Administration. Alle andere merknamen, productnamen of handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Autodesk behoudt zich het recht voor om product- en serviceaanbiedingen en specificaties en prijzen op elk tijdstip en zonder kennisgeving aan te passen, en is niet verantwoordelijk voor eventuele typografische of grafische fouten in dit document. © 2017 Autodesk, Inc. Alle rechten voorbehouden.