Voorbijstreven en overtreffen: bewezen strategieën voor geslaagde fabrieksprojecten Aanmelden voor webinar (Engels)

Geïntegreerde fabrieksmodellering voor de indeling van faciliteiten

Verhoog de gegevensstroom voor fabrieksprojecten

Flexibiliteit tijdens de productie is belangrijker dan ooit. Reageer efficiënt op veranderingen in een landschap dat zich continu ontwikkelt met geïntegreerde fabrieksmodellering voor de indeling van faciliteiten.

Snel aanpassen en als één team bewegen

Asset caption

Producten sneller uit de productielijn halen

Veranderingen in de fabriek zijn onvermijdelijk, of dat nu te wijten is aan de vraag, richtlijnen of de toeleveringsketen. Met geïntegreerde fabrieksmodellering hoeven veranderingen u niet af te remmen. Porsche heeft zojuist een record behaald voor hun projecttijdlijn met hun tot op heden meest complexe productiefaciliteit. Zorg dat uw fabriek snel in bedrijf is, configureer uw fabriek nog sneller opnieuw en herhaal het proces.

Asset caption

Samenwerken om te innoveren

Slechte samenwerking bij fabrieksprojecten leidt tot hoge kosten, vertragingen, een gebrek aan fabrieksruimte en het niet kunnen voldoen aan de vraag. Bent u op zoek naar manieren om uw fabriek te optimaliseren? Begin met flexibeler werken. Nestlé heeft de uitvoer en efficiëntie op verschillende oude locaties verhoogd en tegelijkertijd de problemen vóór het opstarten met 60% verminderd dankzij digitale fabrieksworkflows en een algemene omgeving voor gegevens.

Asset caption

"Iets dat ons eerder 16 uur kostte, doen we nu in één uur."

Technica International heeft zijn processen getransformeerd met behulp van digitale tools voor fabrieksplanning en heeft daarmee een tijdsbesparing van ongeveer 1600% gewonnen. Ontdek hoe toonaangevende bedrijven als Porsche, Technica International en Blue Projects geïntegreerde fabrieksmodellering toepassen om hun projecten te verbeteren.

Hoe toonaangevende bedrijven resultaten boeken met geïntegreerde fabrieksmodellering voor de indeling van faciliteiten

 • TECHNICA INTERNATIONAL

  Een halvering van de ontwerptijd

  Dankzij een betere samenwerking en een uniforme manier om projectinformatie te beheren, zorgde Technica International voor efficiëntie, kwaliteit en betrouwbaarheid.

  Image courtesy of lorem ipsum

 • E.GO

  Een betere elektrische auto door modern fabrieksontwerp in Duitsland

  Aan de hand van een slimme fabriek en één digitaal platform kon e.Go de samenwerking verbeteren, de doorlooptijd verkorten en de rendabiliteit verhogen.

 • MAGNA STEYR

  Een digitale fabrieksvisie omzetten in werkelijkheid

  Door een schaalbare oplossing met één gestroomlijnde gegevensset te creëren, wist Magna Steyr hun workflows te optimaliseren en de rendabiliteit te verbeteren door een nieuwe productieaanpak.

Asset caption

Laat uw fabriek een nieuw tijdperk van digitalisering betreden

Geïntegreerde fabrieksmodellering is een proces dat BIM met digitale fabrieksplanning combineert om een digitale weergave van de faciliteit en productieapparatuur te genereren. Koppel 3D CAD aan tools voor gegevensbeheer, bouwmodellering en het vastleggen van de werkelijkheid om het fabrieksontwerpproces en het fabrieksontwerp zelf te optimaliseren.

Klaar om de doorlooptijd te verbeteren en uw fabrieksontwerp te optimaliseren?

Praat met een van onze experts en ontdek hoe Autodesk u kan helpen bij het verbeteren van processen voor faciliteitsindeling.

Bedankt voor het downloaden van het e-book!