• Nederland

    We hebben u doorgestuurd naar een vergelijkbare pagina op uw lokale site, waar u de lokale prijzen en aanbiedingen kunt bekijken en online producten kunt kopen.

    Stay on our U.S. site

Casestudy: AECOM

Engineeringservices

Samenvatting project
AECOM heeft klanten in meer dan 130 landen en levert technische uitmuntendheid en doordacht leiderschap in duizenden ontwerpprojecten over de hele wereld. Building Information Modeling-oplossingen (BIM) van Autodesk helpen deze wereldwijde technische dienstverlener betere bedrijfsresultaten te behalen door meer inzicht te geven in hun projecten en door deze projecten voorspelbaarder te maken.

AECOM

AECOM

De samenwerking verbeteren
Met behulp van een BIM-technologieplatform verbindt AECOM projectteams die over de hele wereld zijn verspreid, waardoor ze efficiënt kunnen samenwerken aan een verbeterde projectuitvoering.

Ondersteuning van besluitvorming
Ontwerpers kunnen vanuit verschillende perspectieven naar het intelligente model kijken en problemen ontdekken die niet duidelijk naar voren komen in de historische documenten. Doordat er aan het begin van het project betere informatie beschikbaar is, kunnen er beter onderbouwde beslissingen worden genomen.

Bouwen aan duurzaamheid
Dankzij BIM-technologie kan AECOM duurzaam leiderschap aantonen in ontwerpen in de praktijk. Het bedrijf gebruikt BIM-oplossingen van Autodesk om ontwerpen te analyseren waarbij rekening wordt gehouden met de omgeving.

AECOM

De samenwerking verbeteren
Met behulp van een BIM-technologieplatform verbindt [...]

AECOM

Ondersteuning van besluitvorming
Ontwerpers kunnen vanuit verschillende perspectieven [...]

AECOM

Bouwen aan duurzaamheid
Dankzij BIM-technologie kan AECOM duurzaam [...]