• Nederland

    We hebben u doorgestuurd naar een vergelijkbare pagina op uw lokale site, waar u de lokale prijzen en aanbiedingen kunt bekijken en online producten kunt kopen.

    Stay on our U.S. site

Casestudy: De Beck Group

Beperkte ruimte op de locatie

Innovatieve oplossing mogelijk gemaakt met BIM

Samenvatting project
De Beck Group maakt gebruik van Building Information Modeling (BIM) om de bruikbare ruimte van de in Seoul gevestigde SaRang-gemeenschapskerk uit te breiden tot 120 meter onder de grond voor de ruim 45.000 aanbidders per week. Het innovatieve ontwerp bevatte ook 2 gebogen mammoettorens van glas en staal, die zijn verbonden door een luchtbrug.

De Beck Group
SaRang-gemeenschapskerk

SaRang Community Church

Meerdere ontwerpen evalueren
Door de helling van het gebouw hadden kleine veranderingen invloed op elke verdieping. De BIM-software maakte 100 herhalingen van de kromming om het ontwerp te maken dat het beste bij het gebouw en de klant paste.

Tijd en geld besparen
Met behulp van het intelligente model kon het team de vorm van het gebouw aanpassen met samenvoegingshulpprogramma's om een elliptisch effect te creëren met vlakglas, waardoor er 1000 uren aan ontwerptijd, en minstens 1 miljoen dollar werd bespaard.

Het energieverbruik optimaliseren
Horizontale zonwering kan dan wel de norm zijn, maar de hulpprogramma's voor energieanalyse toonden aan dat verticale zonwering de voorkeur heeft. Dit is niet alleen bewezen efficiënter, maar is ook beter in harmonie met de buitenzijde.

Het volledige verhaal
De Beck Group-casestudy

SaRang Community Church

Meerdere ontwerpen evalueren
Door de helling van het gebouw hadden kleine veranderingen [...]

SaRang Community Church

Tijd en geld besparen
Met behulp van het intelligente model kon het team de vorm [...]

SaRang Community Church

Het energieverbruik optimaliseren
Horizontale zonwering kan dan wel de norm zijn [...]