• Nederland

    We hebben u doorgestuurd naar een vergelijkbare pagina op uw lokale site, waar u de lokale prijzen en aanbiedingen kunt bekijken en online producten kunt kopen.

    Stay on our U.S. site

Casestudy: Clayco

BIM op locatie

BIM-samenwerking op locatie verbetert de productiviteit

Samenvatting project
Clayco staat bekend om het leveren van innovatieve bouwoplossingen aan sportstadions, industriële faciliteiten en hoofdkantoren van bedrijven door middel van geavanceerde technologieën zoals Building Information Modeling (BIM). Met BIM 360 kon het bedrijf BIM uitbreiden naar teams op locatie om de samenwerking te verbeteren, het voltooien van projecten te versnellen, het aantal risico's te verminderen en de productiviteit te verhogen.

Clayco
Complexe ontwikkeling van projectontwerpen

Extend BIM collaboration to the field

De efficiëntie op locatie verbeteren
Met op de cloud gebaseerde BIM 360 Glue-samenwerkingssoftware en op de cloud gebaseerde BIM 360 Field-locatiebeheersoftware op mobiele apparaten kon Clayco BIM uitbreiden naar personeel op locatie om de samenwerking tussen teams te verbeteren en de algehele efficiëntie van het project te verhogen.

Overal toegang tot projectgegevens
BIM 360 geeft iedereen in projectteams van Clayco bijna altijd en overal real-timetoegang tot intelligente 3D-modellen en gedetailleerde workflows voor projectbeheer.

De omzet verhogen
Clayco heeft de projectworkflow gestroomlijnd met BIM 360, waardoor het bedrijf de kwaliteit en de veiligheid kan verbeteren, de productiviteit kan verhogen, de levering van projecten kan versnellen, en de winstgevendheid kan vergroten.

Het volledige verhaal
Clayco-casestudy

Extend BIM collaboration to the field

De efficiëntie op locatie verbeteren
Met op de cloud gebaseerde BIM 360 Glue-samenwerkingssoftware [...]

Access BIM project data virtually anywhere

Overal toegang tot projectgegevens
BIM 360 geeft iedereen in projectteams van Clayco [...]

BIM collaboration in the field improves productivity

De omzet verhogen
Clayco heeft de projectworkflow gestroomlijnd met [...]