• Nederland

    We hebben u doorgestuurd naar een vergelijkbare pagina op uw lokale site, waar u de lokale prijzen en aanbiedingen kunt bekijken en online producten kunt kopen.

    Stay on our U.S. site

Casestudy: Duke Energy

Ontwerp van substations

BIM verbetert de nauwkeurigheid en de efficiëntie

Samenvatting project
Met vestigingen in meerdere staten is Duke Energy het grootste nutsbedrijf in de Verenigde Staten. Om ontwerpers te helpen snel en efficiënt nauwkeurigere, effectievere ontwerp- en materiaalspecificaties op locatie te maken, heeft Duke een op modellen gebaseerde aanpak geïmplementeerd voor het ontwerpen van substations.

Duke Energy

Duke Energy substation

Het aantal vertragingen en de hoeveelheid afval minimaliseren
Bouwvakkers kunnen een nauwkeuriger ontwerp gebruiken als uitgangspunt, waarbij er minder storingen plaatsvinden en de metingen van materialen nauwkeuriger zijn uitgevoerd. Dat betekent dat er minder dure vertragingen plaatsvinden, er minder materiaal verloren gaat, en er minder as-built-wijzigingen nodig zijn.

De productiviteit verbeteren
Met gegevens uit het intelligente model kunnen ontwerpers de juiste apparatuur sneller selecteren. Ze hoeven geen afzonderlijke onderdelen, zoals isolatoren, meer mee te tellen, hetgeen een lange en eentonige procedure kan zijn.

Voldoen aan de normen
Met intelligentie die is geïntegreerd in de procedure kunnen ontwerpers zich automatisch aan normen houden, waardoor de opleiding van nieuw personeel wordt versneld en wijzigingen eenvoudiger aan de normen kunnen worden aangepast.

Het volledige verhaal
Duke Energy-casestudy

Duke Energy substation

Het aantal vertragingen en de hoeveelheid afval minimaliseren
Bouwvakkers kunnen een nauwkeuriger ontwerp [...]

Duke Energy substation

De productiviteit verbeteren
Met gegevens uit het intelligente model kunnen [...]

Duke Energy substation

Voldoen aan de normen
Met intelligentie die is geïntegreerd in de procedure [...]