• Nederland

    We hebben u doorgestuurd naar een vergelijkbare pagina op uw lokale site, waar u de lokale prijzen en aanbiedingen kunt bekijken en online producten kunt kopen.

    Stay on our U.S. site

Casestudy: MaineGeneral

Ontwerp van ziekenhuis

BIM stimuleert zowel besparingen als de efficiëntie

Samenvatting project
Het MaineGeneral Medical Center maakte gebruik van Building Information Modeling (BIM) voor de structurele, architectonische en elektrische vakgebieden tijdens een uitbouw van de gezondheidszorgfaciliteit in Augusta, Maine. Het team gebruikte BIM-oplossingen van Autodesk voor de coördinatie van een team dat gespreid aan het project werkte, om conflictsignalering te bekijken en om de problemen aan te pakken waarbij rekening werd gehouden met alle vakgebieden.

MaineGeneral Medical Center

MaineGeneral Medical Center

Coördineren van vakgebieden
Een modelmatige aanpak helpt om de gegevens consistent te houden, waardoor het eenvoudiger wordt voor ontwerpers en ingenieurs om alle elementen van het ontwerp te coördineren.

Efficiënter werken
Een op modellen gebaseerde workflow in combinatie met mobiele technologieën betekent dat werknemers overal en op elk moment toegang hebben tot gegevens. Dit resulteert in meer besparingen en een betere efficiëntie wanneer medewerkers een werkorder uitvoeren op locatie.

Ondersteuning van bouwbeheer
MaineGeneral is van plan om het model te integreren in systemen voor facilitymanagement om gedurende de bouw de voordelen te volgen. Dankzij de integratie van de Viewer kunnen eigenaren het oorspronkelijke model gebruiken om toekomstige renovaties en uitbreidingen visueel weer te geven.

MaineGeneral Medical Center

Vakgebieden coördineren
Een op modellen gebaseerde aanpak helpt de gegevens consistent te houden [...]

MaineGeneral Medical Center

Efficiënter werken
Een op modellen gebaseerde workflow betekent dat medewerkers toegang hebben tot [...]

MaineGeneral Medical Center

Ondersteuning van bouwbeheer
MaineGeneral is van plan om het model te integreren in [...]