• Nederland

    We hebben u doorgestuurd naar een vergelijkbare pagina op uw lokale site, waar u de lokale prijzen en aanbiedingen kunt bekijken en online producten kunt kopen.

    Stay on our U.S. site

Casestudy: Nashville Electric Service

Het ontwerpen van substations automatiseren

BIM ondersteunt normen voor nutsvoorzieningen

Samenvatting project
Om de operationele efficiëntie verbeteren, heeft de non-profitorganisatie van de overheid Nashville Electric Service (NES) de ontwerpprocedure voor substations geautomatiseerd en gestandaardiseerd. Met behulp van Building Information Modeling (BIM) kunnen er sneller ontwerpen worden gemaakt die beter voldoen aan de normen voor nutsvoorzieningen.

Nashville Electric Service

NES substation

Efficiënter werken
NES heeft haar bibliotheek met 3D-onderdelen aan de nieuwe oplossing toegevoegd, waardoor blokken konden worden verbeterd dankzij extra specificaties en belangrijke informatie over materialen. Geïntegreerde technische normen en geautomatiseerde berekeningen stroomlijnen de selectie van onderdelen.

De hoeveelheid afvalmateriaal verminderen
De zakelijke regels binnen de toepassing helpen voorkomen dat er te veel materiaal wordt besteld. Hierdoor kunnen ontwerpers maar liefst 80% sneller stuklijsten (BOM's) genereren.

Verbeteren van prestaties in de echte wereld
Omdat ze meer tijd hebben om wat-als-scenario's in het model te verkennen, kunnen ingenieurs zien hoe keuzes van invloed kunnen zijn op de bouw of het onderhoud. Met behulp van een intelligent model kunnen projectteams naar opties zoeken waarmee de prestaties in de realiteit kunnen worden verbeterd.

NES substation

Efficiënter werken
NES heeft haar bibliotheek met 3D-onderdelen aan de nieuwe [...]

NES substation

De hoeveelheid afvalmateriaal verminderen
De zakelijke regels binnen de toepassing helpen [...]

NES substation

Verbeteren van prestaties in de echte wereld
Omdat ze meer tijd hebben om wat-als-scenario's in [...]