• Nederland

    We hebben u doorgestuurd naar een vergelijkbare pagina op uw lokale site, waar u de lokale prijzen en aanbiedingen kunt bekijken en online producten kunt kopen.

    Stay on our U.S. site

Casestudy: Turner Construction

Luchthaveninfrastructuur

BIM verbetert de efficiëntie van de bouw van complexe nutsinstallaties

Samenvatting project
Turner Construction Company uit New York maakte gebruik van Building Information Modeling (BIM) voor de bouw van een centrale nutsinstallatie van 26 miljoen dollar voor de Oakland International Airport. Autodesk BIM-oplossingen ondersteunden de gegevenssamenwerking en zorgden voor een verbeterde efficiëntie van de bouw van de installatie waarin de complexe systemen zich bevinden die de luchthaven 24 uur per dag draaiende houden.

Turner Construction Company
Centrale nutsinstallatie voor de Oakland International Airport

Oakland International Airport

De workflow stroomlijnen
BIM heeft Turner geholpen de samenwerking met de architect, de opdrachtgever en onderaannemers te verbeteren. Het uitgebreide team kon snel problemen ontdekken, samenwerken aan oplossingen, en het project op gang houden.

Het aantal herzieningen minimaliseren
Dankzij het intelligente model kon het team de hoeveelheid giswerk verminderen. Dankzij een enkel model hoefde niemand meer te gissen naar welke versie actueel was, waardoor de tijd die werd besteed aan het corrigeren van het ontwerp werd geminimaliseerd.

Bespaar tijd en geld
Het gehele team gebruikte op de cloud gebaseerde BIM 360 Glue BIM-samenwerkingssoftware , waarmee tijd en geld kan worden bespaard dankzij een betere coördinatie. Met mobiele toegang hebben alle teamleden altijd en overal toegang tot projectvisualisaties.

Oakland International Airport

De workflow stroomlijnen
BIM heeft de samenwerking van Turner verbeterd [...]

Oakland International Airport

Het aantal herzieningen minimaliseren
Dankzij het intelligente model kon het team de hoeveelheid giswerk verminderen [...]

Oakland International Airport

Bespaar tijd en geld
Het gehele team gebruikte op de cloud gebaseerde BIM 360 Glue BIM [...]