• Nederland

    We hebben u doorgestuurd naar een vergelijkbare pagina op uw lokale site, waar u de lokale prijzen en aanbiedingen kunt bekijken en online producten kunt kopen.

    Stay on our U.S. site

Casestudy: WSP Flack + Kurtz

Bouwservices

Samenvatting project
WSP Flack + Kurtz erkent dat de bouwsector moet veranderen en dat Building Information Modeling (BIM) een mate van innovatie met zich meebrengt die eerder niet mogelijk was. Het bedrijf concurreert en wint op een krappe markt dankzij vooraanstaande deskundigheid op het gebied van BIM die steeds vaker is vereist voor overheidsopdrachten en in de private sector.

WSP Flack + Kurtz

WSP Flack + Kurtz

De kwaliteit verhogen, niet de kosten
Met een intelligent model dat automatisch wordt bijgewerkt als er wijzigingen worden aangebracht, kunnen ontwerpteams meerdere alternatieven evalueren om het beste ontwerp te bepalen, zonder dat de kosten van het project te hoog oplopen.

Samenwerken met uitgebreide teams
BIM-workflows zorgen voor een echte samenwerkingsprocedure met een uitgebreid team van architecten, bouwkundig ingenieurs, ingenieurs van bouwsystemen, eigenaren, bouvakkers en exploitanten om meer inzicht te krijgen in wat er gebeurt tijdens een project.

De concurrentie verslaan
BIM verandert de aard van de bouwsector. Dankzij BIM-expertise kan WSP contracten binnenhalen in de publieke en de private sector, waarvoor de behoefte aan een op modellen gebaseerde gezamenlijke aanpak steeds groter wordt.

WSP Flack + Kurtz

De kwaliteit verhogen, niet de kosten
Met een intelligent model dat automatisch wordt [...]

WSP Flack + Kurtz

Samenwerken met uitgebreide teams
BIM-workflows zorgen voor een echte samenwerkingsprocedure [...]

WSP Flack + Kurtz

De concurrentie verslaan
BIM verandert de aard van de bouwsector [...]