• Nederland

  We hebben u doorgestuurd naar een vergelijkbare pagina op uw lokale site, waar u de lokale prijzen en aanbiedingen kunt bekijken en online producten kunt kopen.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Tools voor Industry 4.0 en BIM: Gratis voor studenten, docenten en onderwijsinstellingen

 • Geavanceerde productie

 • Verbonden BIM

 • Digitale bouw

 • Autodesk Fusion 360 + NetFabb (01:28 Min.)

   

  De wereld van productie verandert snel. Producten worden op nieuwe manieren ontworpen, gemaakt en gebruikt.Profiteer van de nieuwste technologieën om producten te ontwerpen en maken die meer gepersonaliseerd en verbonden zijn.

 • De verbonden BIM-processen van Autodesk maken gebruik van de cloud voor een verbeterde samenwerking, continuïteit van gegevens en inzicht in projecten.U kunt nog meer voordeel halen uit BIM door de kracht van de cloud in te zetten. Koppel BIM-gegevens voor de gehele levenscyclus van het gebouwproject, ontgrendel gegevens binnen modellen om ontwerpen te optimaliseren en krijg altijd en overal toegang tot projectgegevens.

 • Onze bouwsoftware doet meer dan enkel uw taken automatiseren. De software verbindt informatie en mensen, zodat u productiever kunt werken en de grondslag kunt leggen voor nieuwe mogelijkheden voor uw bedrijf.

Programma's

Nu ontwerpen

Ga aan de slag met eenvoudig 3D CAD-ontwerp in de cloud.

Certificering

Verkrijg een Autodesk® -accreditatie voor erkenning in de branche. Het maakt niet uit of u net begint of al jaren ervaring hebt. 

Autodesk Student Experts

Word een Autodesk Student Expert en profiteer van de voordelen.

Online leren en onderwijzen

Ontwikkel uw 3D-ontwerpvaardigheden en bereid u voor op uw carrière terwijl u bekend raakt met onze software via gratis online 3D-softwarelessen, handleidingen, webinars en onderwijsprogramma's die speciaal zijn ontwikkeld voor studenten en leraren.

Vind toekomstige trainingen en workshops bij u in de buurt

Inspiratie

Bekijk hoe studenten wereldwijd gebruikmaken van Autodesk-software om hun ideeën tot leven te brengen. Wat gaat u maken?

 • Showreel van Autodesk-studenten

  Bekijk hoe studenten wereldwijd gebruikmaken van Autodesk-software om hun ideeën tot leven te brengen. Wat gaat u maken?

 • Drieduizend kilometer met enkel zonne-energie

  Een team studenten uit Aken in Duitsland met één doel: een zonnewagen ontwikkelen om deel te nemen aan de World Solar Challenge 2017 in Australië.

Ondersteuning en veelgestelde vragen

Gratis Autodesk-software en/of -cloudservices zijn onderhevig aan aanvaarding en naleving van de gebruiksvoorwaarden of andere voorwaarden die van toepassing zijn op betreffende software of cloudservices.Software en cloudservices met een educatieve licentie mogen alleen worden gebruikt voor educatieve doeleinden en mogen niet worden gebruikt voor commerciële, professionele of andere doeleinden met winstoogmerk.

Studenten en onderwijsprofessionals komen in aanmerking voor een afzonderlijke educatieve licentie als zij zijn ingeschreven bij of in dienst zijn van een in aanmerking komende onderwijsinstelling die geaccrediteerd is door een bevoegde overheidsinstelling en waarvan het primaire doeleinde is om ingeschreven studenten te onderwijzen. Meer informatie.

In aanmerking komende onderwijsinstellingen hebben toegang tot gratis onderwijslicenties voor doeleinden die rechtstreeks verband houden met leren, onderwijzen, training, onderzoek en ontwikkeling als onderdeel van de instructiefuncties die worden uitgevoerd door een onderwijsinstelling. Meer informatie.