Initiatief van Autodesk

TOEKOMST VAN WERK

Autodesk spant zich tot het uiterste in om onze klanten, gemeenschappen en medewerkers te helpen het beste uit zichzelf te halen in dit tijdperk van automatisering. 

Automatisering en de toekomst van werk

Bij Autodesk zijn we van mening dat automatiseringstechnologie, met inbegrip van artificiële intelligentie, noodzakelijk is om bedrijven en de samenleving te helpen voldoen aan de behoeften van onze groeiende en steeds meer verstedelijkte wereldbevolking. We zijn ons ervan bewust dat technologische verandering kan leiden tot verstoringen en Autodesk spant zich tot het uiterste in om medewerkers te helpen zich aan te passen en positief te ontwikkelen. Wij zijn van mening dat medewerkers er baat bij hebben te denken in termen van voortdurend leren, waarbij zij zich de meest gevraagde vaardigheden eigen maken en in de voor hen meest voldoening gevende functie terechtkomen.

Voorbereiden op de toekomst van werk

Autodesk investeert in klanten door cursussen en technologie te ontwikkelen die medewerkers op nieuwe en interessante manieren helpen nieuwe vaardigheden te leren, professionele certificeringen te verkrijgen en te werken met automatiseringshulpmiddelen om hun loopbaan vooruit te brengen.

Autodesk-certificeringen

Sectoren ontwikkelen zich razendsnel en dankzij de cursussen van Autodesk kunnen medewerkers dit tempo bijhouden. Onze door de branche gevalideerde certificeringen helpen medewerkers hun vaardigheden toekomstbestendig te maken en ze helpen werkgevers om altijd net een stap voor te lopen.

Leren tijdens het gebruik van het product

Veelbelovende nieuwe technologieën combineren de kracht van algoritmes met het probleemoplossingsinzicht van mensen. Autodesk ontwikkelt nieuwe manieren om artificiële en menselijke intelligentie te combineren, om ervoor te zorgen dat onze klanten succes hebben. Autodesk ontwikkelt nieuwe manieren om artificiële en menselijke intelligentie te combineren, en zo succes te realiseren voor onze klanten.

Toekomst van werk - Technologie voor iedereen

Autodesk werkt samen met start-ups en organisaties op het gebied van handel en onderwijs, en de overheid om de aanpasbaarheid van het personeel te stimuleren. We investeren in oplossingen en beleidsmaatregelen die medewerkers en werkgevers helpen zich positief te ontwikkelen.

Monitoren van sectoroverschrijdende trends

We werken samen met sectoranalisten om die trends in de gaten te houden die de manier waarop we werken opnieuw vormgeven. Lees de laatste rapporten om uw personeel klaar te stomen voor succes in een snel veranderende markt.

De vaardighedenkloof dichten

Monitor Deloitte verkent manieren om de kloof tussen aanbod van en vraag naar nieuwe vaardigheden in een voortdurend ontwikkelende markt te dichten.

Is APAC klaar voor de toekomst van werk?

In dit rapport van Deloitte Access Economics ontdekt u hoe werk verandert in de regio Azië-Pacific en wat u kunt doen om zich hierop voor te bereiden.

De toekomst van werk in EMEA

In Europa en Afrika krijgt werk een nieuwe betekenis en RSA laat zien hoe medewerkers en werkgevers zich hierop kunnen voorbereiden.

Automatisering en een veranderende economie

Ontdek hoe beleidsmaatregelen en de publieke sector het nieuwe automatiseringstijdperk kunnen ondersteunen: lees deze aanbevelingen van het Aspen Institute.

Investeren in onze medewerkers

Autodesk bevordert een inclusieve cultuur en een gelijkwaardige medewerkersbeleving en biedt daarvoor uitgebreide mogelijkheden voor professionele en technische ontwikkeling om zo onze medewerkers te helpen zich aan te passen aan een voortdurend veranderende werkplek.  

Diversiteit en je op je plek voelen

Autodesk streeft ernaar een diverse en inclusieve werkplek te realiseren, nu en in de toekomst. Diversiteit leidt tot nieuwe ideeën, creativiteit en bedrijfsgroei en een divers personeelsbestand zorgt voor innovatieve producten, oplossingen en ervaringen voor onze klanten. 

Opleiding en ontwikkeling

We investeren in de medewerkers van de toekomst. De beoordeling van vaardigheden, die we in 2020 hebben uitgevoerd, heeft ons inzicht gegeven in ontbrekende vaardigheden op zowel technisch als gedragsgebied, waardoor we informatie hebben verzameld over de manier waarop we ervoor kunnen zorgen dat medewerkers beschikken over de vaardigheden die ze nodig hebben om een betekenisvolle loopbaan te realiseren bij Autodesk. 

Delen van inzicht in en een leidinggevend perspectief op de toekomst van werk

Hoor rechtstreeks van leidinggevenden bij Autodesk over de belangrijkste trends in de sector en hoe we medewerkers, bedrijven en de samenleving ondersteunen.

De CEO van Autodesk, Andrew Anagnost, interviewt Andy McAfee van MIT over allerlei onderwerpen, van technologie, duurzaamheid en talent tot de huidige stand van zaken wat betreft technologiebedrijven en McAfee's boek More from Less.

Bekijk het interview (Engelstalig)

De CMO van Autodesk, Lisa Campbell, licht toe hoe het nieuwe certificeringsprogramma van het bedrijf de huidige personeelsleden helpt zich voor te bereiden op het automatiseringstijdperk.

Lees het artikel

In een gesprek met Fortune India bespreekt Rajeev Mittal, de Managing Director India van Autodesk, de toekomst van technologie, automatisering en de manier waarop India zelfvoorzienend kan zijn.

Lees het artikel

De Senior Director of Impact Innovation van Autodesk, Joe Speicher, verkent nieuwe manieren om vaardigheidskloven in de productie- en constructiesectoren op te vullen die veel verder gaan dan de gebruikelijke focus op het omscholen van medewerkers.

Bekijk de video (Engelstalig)