Originele Autodesk-producten

Software die u kunt vertrouwen. Kies voor originele Autodesk-software

Hebt u van Autodesk een kennisgeving ontvangen over een controle of softwarelicentiebeoordeling?
Ga naar Controles om aan de slag te gaan.

De risico's van het gebruik van illegale software. (video: 1:31 min.)

Wat zijn de risico's van illegale software?

Illegale Autodesk-software is niet door Autodesk geproduceerd of is gekraakt. Door illegale software te gebruiken, loopt u een verhoogde kans op blootstelling aan malware en virussen. Het kan voor uw bedrijf erg duur zijn om dit op te lossen. Bovendien brengt u uw persoonlijke gegevens in gevaar en loopt u het risico software te gebruiken die niet goed werkt of niet volledig werkt.

Waarom u beter originele Autodesk-software kunt gebruiken

Originele Autodesk-software zijn producten die door Autodesk zijn gemaakt en door Autodesk of een van onze geautoriseerde partners worden gedistribueerd.

Veilig en beveiligd

Legitieme software is niet gemanipuleerd en bevat geen schadelijke malware die uw bedrijf miljoenen kan kosten om problemen in verband hiermee op te lossen.

Nieuwe functies

Met originele Autodesk-software hebt u volledige toegang tot alle nieuwste functies die uw productiviteit kunnen verbeteren.

Klantenondersteuning

Het gebruik van originele software geeft u toegang tot ons team van software-experts die klaarstaan om uw project te laten slagen.

Cloudlicentiebeheer

De meeste originele Autodesk-producten zijn geschikt voor de cloud, zodat u de seats efficiënter kunt beheren.

Hebt u deze waarschuwingsberichten in het product gezien?

Als u een ongeldige kopie van Autodesk-software gebruikt, hebt u mogelijk een melding in het product ontvangen van de Originele Autodesk-service. Als u een van deze berichten hebt ontvangen, dient u originele Autodesk-software te kopen via Autodesk of een geautoriseerde Autodesk-partner. Als u dit niet doet, kan uw toegang tot de software worden geblokkeerd.

 

Hieronder volgt een voorbeeld van een reeks berichten die u kunt ontvangen binnen uw Autodesk-product:

Eerste bericht

Hiermee wordt u geïnformeerd dat u illegale software gebruikt.

 

Tweede bericht

Waarschuwt u dat u toegang tot het product kunt verliezen.

 

Derde bericht

Beperkt de toegang als u illegale software blijft gebruiken.

 

Help mee om softwarepiraterij en inbreuk te voorkomen

Veel mensen kopen of gebruiken onbewust illegale software. Onbevoegde verkopers kunnen illegale software met hoge kortingen verkopen, op veilingsites van de hand doen of gebundeld met computerhardware aanbieden. Bescherm uzelf en anderen door u bewust te zijn van dit probleem, en door melding te maken van niet-naleving of websites waarvan u vermoedt dat ze illegale Autodesk-producten verkopen of distribueren.

 


Veelgestelde vragen

Krijg antwoord op veelgestelde vragen over onze programma's, beveiliging tegen illegale software, controles en nog veel meer.