ORIGINELE AUTODESK-PRODUCTEN

PIRATERIJ RAPPORTEREN

Illegaal gebruik rapporteren

Gebruik de knop hieronder om illegaal gebruik van Autodesk-software te rapporteren.

Illegale verkopers rapporteren

Als u slachtoffer van piraterij bent of een website tegenkomt die volgens u mogelijk illegale Autodesk-producten verkoopt of verspreidt, kunt u anderen helpen door deze verkoper te rapporteren. Rapporteren is eenvoudig en anoniem.

Veelgestelde vragen

Krijg antwoord op veelgestelde vragen over beveiliging tegen niet-originele software, originele Autodesk-programma's en meer.

Originele Autodesk-software kopen

ONLINE KOPEN

Koop rechtstreeks van Autodesk om gebruik te maken van de nieuwste functies, beveiligingsupdates, technische ondersteuning en meer.

GEAUTORISEERDE RESELLERS VINDEN

Geautoriseerde Autodesk-resellers en partners kunnen u helpen om de juiste software aan te schaffen, training te krijgen en meer.

X

Illegale verkoop en distributie

Om de illegale verkoop en distributie van Autodesk-producten op het internet te melden, kopieert u de URL van de verdachte site naar het onderstaande veld en klikt u op Verzenden.

Welkom, klanten van ${RESELLERNAME}

Schrijf u in voor ondersteuning van reseller

Ik ga ermee akkoord dat Autodesk mijn naam en e-mailadres deelt met ${RESELLERNAME}, zodat ${RESELLERNAME} mij ondersteuning bij de installatie kan bieden en mij marketingberichten kan sturen. Ik begrijp dat de reseller deels verantwoordelijk is voor hoe mijn gegevens worden gebruikt en beheerd.

E-mailadres is vereist Het opgegeven e-mailadres is ongeldig.

${RESELLERNAME}