Autodesk en Spacemaker

Autodesk verheugt zich op de samenwerking met Spacemaker, een cloudgebaseerde AI-oplossing die architecten en ontwikkelaars in staat stelt om in een vroeg stadium te ontwerpen. Spacemaker maakt een snelle directionele analyse mogelijk, zodat uw team al in het vroegste stadium een optimaal voorstel voor een locatie kan maken. Door Spacemaker aan het Autodesk-portfolio toe te voegen, bieden we onze klanten de mogelijkheid om variaties van een ontwerp uit te proberen en tegelijkertijd oplossingen te optimaliseren die voldoen aan unieke locatiecriteria.

Overzicht van Spacemaker (1:55 min)

Voldoen aan de eisen van de stedelijke wereld

Spacemaker maakt het mogelijk al in de conceptuele fase van het BIM-proces beslissingen te nemen. In de komende maanden zullen de productteams van Autodesk en Spacemaker nauw samenwerken aan onze gezamenlijke roadmap om ons aanbod voor architecten en eigenaars te verbeteren en te integreren.

CEO van Autodesk verwelkomt Spacemaker

“Spacemaker laat zien wat de kracht van inzichten en automatisering is en stelt ontwerpers in staat om stedenbouwkundige ideeën uit te werken en te testen in slechts een paar minuten. Nu wordt verwacht dat de wereldbevolking in 2050 met nog eens 2 miljard mensen is gegroeid, moeten ontwerpsnelheid en duurzaamheid in stadsplanning prioriteit krijgen. Spacemaker-technologie biedt een fundamentele verschuiving in hoe we steden ontwerpen en bouwen om mensen en de planeet gezond te houden.”

—Andrew Anagnost, CEO van Autodesk

Håvard Haukeland, CEO en medeoprichter van Spacemaker, over de samenwerking met Autodesk

Spacemaker is trots op het nieuwe partnerschap met Autodesk

“Vier jaar geleden begonnen we met een missie om ontwerp-, technische en projectteams te helpen de ontwikkeling van duurzamere steden en buurten wereldwijd opnieuw uit te vinden en tegelijkertijd de investering te maximaliseren. Autodesk deelt ons doel om bij te dragen aan een gezondere planeet voor iedereen en bevindt zich in een unieke positie om ons product sneller toegankelijk te maken voor planningsteams overal ter wereld. We zijn trots op deze mijlpaal voor ons team en iedereen die ons vanaf het begin heeft gesteund.”

—Håvard Haukeland, CEO en medeoprichter van Spacemaker