Autodesk en Schneider Electric

Geavanceerde elektrische ontwerpen op basis van BIM

Advanced Electrical Design voor Revit

Uit het partnerschap tussen Autodesk® en Schneider Electric® is BIM Electrical Corp. ('BIM Electric', een dochteronderneming van Schneider Electric) voortgekomen. De kerntaak van BIM Electric was het ontwikkelen van Advanced Electrical Design™ voor Autodesk® Revit®. Deze uitbreiding biedt ingenieurs de mogelijkheid om op één plek elektrische ontwerpen te plannen, analyseren, optimaliseren en documenteren.

Partners voor een duurzamere wereld

Autodesk, een vooraanstaande aanbieder van BIM-software, heeft een partnerschap gesloten met Schneider Electric, een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van energiebeheer.

Autodesk

"Onze strategische alliantie brengt oplossingen voort die elektrotechnische professionals helpen energiezuinigere gebouwen te ontwerpen. We voegen diepgaande technische kennis toe aan onze bestaande BIM-workflows, waardoor we onze klanten meer waarde kunnen bieden en kunnen bijdragen aan het oplossen van wereldwijde uitdagingen op het vlak van energie voor een duurzamere toekomst."

Steve Butler, Sr. Manager, MEP Industry Strategy, Autodesk, Inc.

Schneider Electric

"Onze alliantie maakt gebruik van de wereldwijd toonaangevende expertise van Schneider Electric op het gebied van techniek en duurzaamheid om Advanced Electrical Design™ voor Autodesk® Revit® te ontwikkelen.  Dankzij deze uitbreiding kunnen elektrotechnische ingenieurs een leidende rol spelen bij het ontwerpen van hoogwaardige gebouwen voor Elektriciteit 4.0, in het nieuwe energielandschap."

Daniel Stonecipher, Vice President, Chief Product Officer, Schneider Electric

Lees meer


Advanced Electrical Design stelt elektrotechnische ingenieurs in staat effectiever te reageren op de eisen van de in ontwikkelende zijnde branche en het dynamische energielandschap.

Bezoek de website van BIM Electric voor meer informatie.