• Nederland

  We hebben u doorgestuurd naar een vergelijkbare pagina op uw lokale site, waar u de lokale prijzen en aanbiedingen kunt bekijken en online producten kunt kopen.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Koop voor 3 jaar en bespaar 10% vergeleken met een jaarabonnement

Koop een abonnement voor 3 jaar en betaal 10% minder dan een jaarabonnement. Deze actie geldt voor branchecollecties en individuele producten.Bent u toe aan een nieuw abonnement of wilt u een abonnement verlengen? Bespaar nu voor langere duur en profiteer van abonnementsvoordelen. Koop online, rechtstreeks via Autodesk of via een deelnemende Value Added Reseller. Tenzij anders wordt vermeld, kan deze aanbieding niet worden gecombineerd met andere kortingen, promoties of voordelen die door Autodesk worden aangeboden.

Bespaar 25% op abonnementen

Bespaar 25% op een 1- of 3-jarig abonnement wanneer u een oude permanente licentie inruilt. Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Meer informatie.

Hebt u een onderhoudsplan?

Wanneer het tijd is om uw onderhoudsplan te verlengen, kunt u met korting overstappen op een abonnement (en ook upgraden naar een collectie). U profiteert 10 jaar van een verlengingsprijs met korting.

 • Juridische voorwaarden en bepalingen

  Juridische bepalingen

  Autodesk stelt software en services beschikbaar op basis van een abonnement of licentie. De rechten om Autodesk-software en -services (waaronder gratis software of services) te installeren, er toegang toe te verkrijgen of anderszins te gebruiken, zijn beperkt tot de licentie- en servicerechten die nadrukkelijk door Autodesk zijn verleend in de van toepassing zijnde licentie- of serviceovereenkomst, en onderworpen aan acceptatie en naleving van alle bepalingen van deze overeenkomst. Als u een abonnement afsluit, kan dit voor een vast bedrag per maand of per jaar automatisch worden verlengd (afhankelijk van beschikbaarheid). Mogelijk zijn niet alle voordelen en aanschafmogelijkheden voor alle software of services in alle talen en/of locaties beschikbaar. Voor toegang tot cloudservices is een internetverbinding vereist. De toegang tot cloudservices is onderworpen aan de geografische beperkingen die in de Servicevoorwaarden worden genoemd.

  Aanbieding Autodesk Online Store:

  Andere aanbiedingen:

  Autodesk behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment en zonder voorafgaande kennisgeving deze promoties geheel of gedeeltelijk te annuleren, op te schorten of te wijzigen. Prijzen voor Autodesk-software zijn onderhevig aan wijzigingen.

Wees als eerste op de hoogte

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U ontvangt bericht over geplande uitverkopen en aanbiedingen.

Welkom, klanten van ${RESELLERNAME}

Schrijf u in voor ondersteuning van reseller

Ik ga ermee akkoord dat Autodesk mijn naam en e-mailadres deelt met ${RESELLERNAME}, zodat ${RESELLERNAME} mij ondersteuning bij de installatie kan bieden en mij marketingberichten kan sturen. Ik begrijp dat de reseller deels verantwoordelijk is voor hoe mijn gegevens worden gebruikt en beheerd.

E-mailadres is vereist Het opgegeven e-mailadres is ongeldig.

Nee bedankt, ik wil geen ondersteuning van ${RESELLERNAME}
${RESELLERNAME}AUTODESK EXPERT ELITE