• Nederland

  We hebben u doorgestuurd naar een vergelijkbare pagina op uw lokale site, waar u de lokale prijzen en aanbiedingen kunt bekijken en online producten kunt kopen.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

VERLENGING AUTODESK-SOFTWARE

Bekijk welke mogelijkheden u hebt wanneer het tijd is om te verlengen, waaronder overstappen op een branchecollectie voor toegevoegde waarde of AutoCAD 2020 met gespecialiseerde toolsets.

ok

[NIEUW] Bespaar 10% op een abonnement als u een termijn van 3 jaar kiest.

ok

Upgraden of overstappen als het tijd is om te verlengen

Upgraden naar een collectie

Profiteer van onze krachtigste software en services voor uw branche gecombineerd in één eenvoudig pakket door te upgraden naar een collectie.

Stap over op een AutoCAD-abonnement met branchespecifieke toolsets

Als u AutoCAD of een van de vele andere AutoCAD-producten gebruikt, zoals AutoCAD Mechanical, AutoCAD Electrical of AutoCAD Architecture, kunt u nu profiteren van toegang tot meerdere AutoCAD-producten met één abonnement. De uitgebreide toolset is alleen beschikbaar voor nieuwe AutoCAD-abonnees.

Bespaar 10% wanneer u verlengt of een nieuw abonnement neemt voor 3 jaar.

Als u voor een abonnement van meerdere jaren kiest, wordt uw abonnement elke drie jaar automatisch verlengd. Zo hebt u altijd toegang tot uw software en profiteert u van verbeterde operationele efficiëntie, transparante softwarebudgettering en meer kostenbesparingen.

Zijn uw softwarebehoeften veranderd?

Wanneer uw huidige abonnement verloopt, kunt u profiteren van nieuwe of uitgebreide functionaliteit door een abonnement te nemen op het Autodesk-product dat op uw behoeften aansluit. Als u een permanente licentie met onderhoudsplan hebt (voorheen Maintenance Subscription), kunt u onze speciale aanbieding bekijken om over te stappen op een abonnement.

Verlengingsmogelijkheden voor uw onderhoudsplan

Verlenging van onderhoudsplannen is mogelijk tot 7 mei 2021. Wanneer het tijd is om uw onderhoudsplan te verlengen, kunt u met een flinke korting overstappen op een abonnement of uw onderhoudsplan nog een laatste keer verlengen voor een jaar.

 • Overstappen op een abonnement

  Profiteer van een speciale aanbieding om met korting over te stappen op een abonnement en krijg een gereduceerde verlengingsprijs: maximaal 5% verhoging om het jaar tot 2028*.

  Via deze aanbieding kunt u overstappen op een abonnement op hetzelfde product, overstappen op een abonnement op een in aanmerking komend ander product, upgraden naar een branchecollectie of overstappen op AutoCAD 2019 met gespecialiseerde toolsets voor bouwkundige, elektrische en mechanische ontwerpen, allemaal in één abonnement.

 • Uw onderhoudsplan verlengen

  Als u een aankoop hebt gedaan bij een Autodesk-reseller:

  Neem contact op met uw reseller (vind een reseller).

  Als u rechtstreeks bij een verkoopmedewerker van Autodesk een aankoop hebt gedaan:

  Neem rechtstreeks contact op met de verkoopmedewerker van Autodesk of laat ons contact met u opnemen.

  Als u online een aankoop hebt gedaan bij Autodesk:

  Meld u aan bij uw Autodesk-account en verleng uw onderhoudsplan.

  AANMELDEN

Hoe verleng ik mijn abonnement?

Hoe uw softwareabonnement wordt verlengd, hangt af van hoe u het abonnement hebt aangeschaft en welke betaalmethode u hebt gebruikt.

 • Als u online een aankoop hebt gedaan bij Autodesk met een creditcard of met PayPal

  Meld u aan bij uw Autodesk-account, selecteer uw product en beheer de verlenging. Controleer of Automatisch verlengen is ingeschakeld en of uw betaalmethode up-to-date is. Klik hier voor stapsgewijze instructies of als uw weergave er anders uitziet.

  AANMELDEN

  Meer informatie

  Wist u dit al?

  • U kunt het aantal seats te allen tijde wijzigen. Meer informatie
  • Vereenvoudig uw factuurbeheer door dezelfde factuurdatum te kiezen voor meerdere producten met dezelfde termijn en betaalmethode. Meer informatie
 • Als u online een aankoop hebt gedaan bij Autodesk met een andere betaalmethode dan een creditcard

  Voordat uw abonnement verloopt, ontvangt uw contractmanager een e-mail ter herinnering. Deze abonnementen worden namelijk niet automatisch verlengd.

 • Als u een aankoop hebt gedaan bij een verkoopmedewerker van Autodesk

  Voordat uw abonnement verloopt, ontvangt uw contractmanager een e-mail ter herinnering. Deze abonnementen worden namelijk niet automatisch verlengd.

  Wanneer het tijd is om te verlengen, bespreekt u met de verkoopmedewerker uw opties om het aantal seats te wijzigen, de facturen van meerdere producten op elkaar af te stemmen of uw software te upgraden. U kunt upgraden naar een branchecollectie of naar het nieuwe AutoCAD met gespecialiseerde toolsets.

  Als u wilt verlengen, neemt u contact op met de verkoopmedewerker of laat u ons contact met u opnemen.

 • Als u een aankoop hebt gedaan bij een Autodesk-reseller

  Voordat uw abonnement verloopt, ontvangt uw contractmanager een e-mail ter herinnering. Deze abonnementen worden namelijk niet automatisch verlengd.

  Wanneer het tijd is om te verlengen, bespreekt u met de verkoopmedewerker uw opties om het aantal seats te wijzigen, de facturen van meerdere producten op elkaar af te stemmen of uw software te upgraden. U kunt upgraden naar een branchecollectie of naar het nieuwe AutoCAD met gespecialiseerde toolsets.

  Als u wilt verlengen, neemt u contact op met de reseller via de gegevens in de verlengingsmelding of gebruikt u de Autodesk Reseller Locator.

 • Is uw abonnement al verlopen?

  Verlopen abonnementen kunnen niet opnieuw worden geactiveerd of gestart. Als u de software weer wilt gebruiken, schaft u een nieuw abonnement aan. U kunt de aanschafmogelijkheden voor een nieuw abonnement doorgaans bekijken wanneer u de verlopen software start. U kunt ook online een nieuw abonnement aanschaffen, rechtstreeks bij Autodesk of bij een geautoriseerde Autodesk-reseller.

 • Als u 10% extra korting op uw abonnement wilt

  Verlengt u uw abonnement voor 3 jaar?
  Dan hoeft u niets meer te doen. Zodra u het abonnement verlengt, ontvangt u automatisch de korting.

  Hebt u geen 3-jarig abonnement?
  Wanneer uw huidige abonnement verloopt, neemt u een nieuw 3-jarig abonnement om 10% korting te krijgen.

Hebt u vragen over verlengingen of hebt u hulp nodig?

Als u het onderstaande formulier invult, neemt een verlengingsspecialist van Autodesk contact met u op.

Dank u! Een verlengingsspecialist van Autodesk neemt binnenkort contact met u op om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de verlengingsoptie die het beste past bij uw budget, bedrijf en projecten.