• Nederland

    We hebben u doorgestuurd naar een vergelijkbare pagina op uw lokale site, waar u de lokale prijzen en aanbiedingen kunt bekijken en online producten kunt kopen.

    Stay on our U.S. site

Autodesk-partnerniveaus

Autodesk-partnerniveaus

Het Autodesk® Partner Program deelt onze partners in op basis van product- en oplossingenexpertise, serviceaanbod en algehele klanttevredenheidsscore.

Het programma kent de niveaus Platina, Goud, Zilver en Brons. De verschillende niveaus weerspiegelen de omvang van technische expertise, verkoopmogelijkheden, klanttevredenheid en bedrijfsinvesteringen. Zilver, Goud en Platina Partners komen in aanmerking voor deze niveaus door te voldoen aan strenge opleidings- en certificeringseisen voor hun specifieke productfocus of specialisatie.

Autodesk Partners onderscheiden zich met Specialisaties

Leer meer over Specialisaties

 

Het predicaat Autodesk Platina Partner staat voor significante investeringen in adviserende dienstverlening en ontwikkeling. Deze partners garanderen het hoogste niveau van oplossingenexpertise, dienstverlening, ondersteuning en klanttevredenheid.

U herkent een Platina Partner aan het Platina Partner-symbool in de resultaten van de zoekopdracht naar uw reseller.

 

Het predicaat Autodesk Goud Partner garandeert dat deze partners hebben bewezen in staat te zijn om volledige Autodesk-softwareoplossingen te leveren. Goud Partners beschikken over technische expertise in specifieke vakgebieden, oplossingen, ondersteuning, training, implementatie en adviserende dienstverlening.

U herkent een Goud Partner aan het Goud Partner-symbool in de resultaten van de zoekopdracht naar uw reseller.

 

Het predicaat Autodesk Zilver Partner betekent dat de partner voldoet aan de strenge eisen die Autodesk stelt aan vakexpertise, gecertificeerde medewerkers, klantenondersteuning en productkennis.

U herkent een Zilver Partner aan het Zilver Partner-symbool in de resultaten van de zoekopdracht naar uw reseller.

 

De Brons Resellers kunnen net als resellers op de andere niveaus voorzien in al uw behoeften op het gebied van Autodesk-producten. Brons Partners richten zich hoofdzakelijk op AutoCAD en andere oplossingen uit de AutoCAD-familie.