• Nederland

  We hebben u doorgestuurd naar een vergelijkbare pagina op uw lokale site, waar u de lokale prijzen en aanbiedingen kunt bekijken en online producten kunt kopen.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

BIM 360 Design

BIM Design-samenwerkingssoftware voor AEC-teams

Met BIM 360 Design kunnen AEC-teams veilig in realtime samenwerken aan Revit-modellen. Met vereenvoudigde workflows en gecentraliseerde gegevens op het BIM 360-platform kunnen teams sneller projecten opleveren, efficiënter werken, het aantal fouten verminderen en geld besparen. Probeer het vandaag nog gratis uit met uw teams.  

Werk met vertrouwen in meerdere teams samen aan Revit-modellen

Centraliseer projectgegevens in de cloud om te besparen op IT-kosten, gebruikersmachtigingen te beheren, modelvoortgang te visualiseren, toegang te verlenen tot personen die niet in Revit werken en meer. Breng teams met elkaar in contact om bouwprojecten op tijd en binnen budget op te leveren.

Lees onze e-books - Waarom samenwerking belangrijk is

 • De vier trends voor meer AEC-samenwerking


  Wilt u optimaal profiteren van uw investering in BIM? Herken deze vier trends die invloed hebben op de AEC-industrie en wat voor u de gevolgen kunnen zijn.

 • Verbeterde winstmarges dankzij samenwerken aan ontwerpen

  Lees deze negen redenen waarom u meer kunt bereiken met uw resources, talent en tijd door uw ontwerpteams met elkaar te laten samenwerken en op die manier uw winstmarges kunt verbeteren.

 • Voordelen voor elk projectopleveringstype dankzij samenwerking

  Ontdek hoe teams met behulp van BIM 360 Design kunnen samenwerken en inzicht kunnen krijgen zodat ze projecten sneller kunnen opleveren, welk projectleveringsmodel ze ook gebruiken.

Zie wat onze klanten van BIM 360 Design vinden

U hoeft ons niet op ons woord te geloven. Lees wat enkele van onze klanten hebben gezegd over de impact die BIM 360 Design op hun productiviteit voor projecten heeft gehad. Zo zei een van onze klanten: 'Dankzij samenwerking in BIM 360 Design hebben we een tijdsbesparing van 20% en een kostenbesparing van 90% kunnen realiseren.'

Verschil in samenwerking in Revit en BIM 360 Design vergelijken

Op welke manier werkt u momenteel samen in Revit? Als u kosten betaalt voor on-site servers, grote PDF-bestanden verstuurt via e-mail of op revisiewolken moet vertrouwen, dan is er een gemakkelijkere manier. BIM 360 Design is de enige oplossing die mogelijkheden biedt om tussen verschillende disciplines samen te werken en werk te coördineren over Revit-modellen binnen één bedrijf of tussen meerdere bedrijven. Ontdek het zelf door meerdere oplossingen te vergelijken.

ok

Contact opnemen

Spreek met een Autodesk-verkoopexpert om de oplossing te vinden die perfect bij u past.

Bel ons vandaag nog op +31 202622311 of klik hieronder als u wilt dat wij u bellen.

Vul onderstaande velden in om toegang te krijgen tot dit e-book.

Dank. 

Vul onderstaande velden in om toegang te krijgen tot dit e-book.

Dank. 

Vul onderstaande velden in om toegang te krijgen tot dit e-book.

Dank.