Overzicht

De zakelijke waarde transformeren met BIM

Met Building Information Modeling (BIM) verandert de manier waarop gebouwen, de infrastructuur en nutsvoorzieningen worden gepland, ontworpen, gebouwd en beheerd. BIM-oplossingen van Autodesk helpen u informatie om te zetten in inzicht, en zakelijke waarde te leveren bij elke stap in de procedure. 

Bedrijfsleiders praten over BIM

Professionals in de branche delen hun visie op Building Information Modeling.

Lees de vragen en antwoorden

Wat is BIM?

Collaborate more effectively

Wat is BIM?

BIM is een procedure waarbij een intelligent 3D-model wordt gemaakt en gebruikt om beslissingen voor projecten te nemen en over te brengen. Doordat ontwerpen, visualisatie, simulatie en samenwerking mogelijk worden gemaakt dankzij Autodesk BIM-oplossingen, krijgen alle betrokkenen gedurende de gehele levenscyclus van een project meer duidelijkheid. Dankzij BIM kunnen projectdoelen en zakelijke doelen kunnen worden bereikt.

Aan de slag

BIM transformation requires new skills

Aan de slag

Door een BIM-visie op te stellen die wordt ondersteund door procedures en workflows, kunnen bedrijven van elke grootte de zakelijke voordelen van BIM maximaliseren. Aan de slag met informatie, casestudy's en diensten die u kunnen helpen bij het plannen en uitvoeren van een succesvolle transformatie van de zakelijke BIM-procedure.

Meer informatie

De waarde uitbreiden

Foster innovation

De waarde uitbreiden

BIM-procedures bieden u nieuwe mogelijkheden voor innovatie in uw bedrijf. Van creatievere ontwerpen en geoptimaliseerde technische oplossingen, tot betere manieren om klanten tevreden te stellen en nieuwe opdrachten te krijgen. Bekijk hoe u de waarde van uw BIM-investeringen kunt uitbreiden.

Meer informatie

Brancheoplossingen

BIM zorgt dat de juiste informatie op het juiste moment aan de juiste mensen wordt verstrekt, zodat bedrijven kunnen innoveren en concurreren. Het uitgebreide BIM-portfolio van Autodesk biedt u een workflowvoordeel bij vrijwel elk project.

BIM voor bouwontwerpen en engineering

Bouwontwerpen en bouwkunde

Maak uw visie van uw ontwerp duidelijk en lever optimale technische systemen.

BIM voor de bouw

Bouw

Stem bouwplannen beter af op prestaties.

BIM voor infrastructuur

Infrastructuur

Stroomlijn de plannings- en de ontwerpprocedure en lever projecten van een hogere kwaliteit af.

BIM voor nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Verbeter de efficiëntie en voldoe aan de verwachtingen voor een goede dienstverlening.