• Nederland

    We hebben u doorgestuurd naar een vergelijkbare pagina op uw lokale site, waar u de lokale prijzen en aanbiedingen kunt bekijken en online producten kunt kopen.

    Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Shotgun

Projectmanagementsoftware voor de creatieve sector

Shotgun is software die projectmanagement voor creatieve teams eenvoudiger maakt en die zowel grote als kleine teams voor visuele effecten (VFX), voor animatie en voor games met elkaar verenigt.

Breng de leden van uw creatieve team met elkaar in verbinding met Shotgun-projectmanagmentsoftware

Voor een probleemloos beheer van uw producties, ongeacht hoeveel teams, vormgevers, projecten of middelen u hebt (of hoever ze van elkaar verwijderd zijn).

ALTIJD INZICHT IN UW PROJECTEN

Ieder onderdeel van het productieproces is belangrijk in Shotgun en wordt niet verstopt in e-mails of verspreid over talloze spreadsheets, apps en tools. In onze projectmanagementsoftware hebt u altijd toegang tot de status van projecten en de nieuwste versies.

PLANNING EN OPTIMALISATIE VAN TEAMWERK

Met software voor projectmanagement weet u altijd wie waarmee bezig is en wanneer bepaalde taken moeten worden gestart en afgerond. Vul gaten in de planning op een proactieve manier op en spring gemakkelijk in op onverwachte veranderingen.

NAUWKEURIGE VERSLAGEN

Als u nauwkeurige gegevens hebt over projecten uit het verleden, kan dit helpen bij de planning en het inschatten van bepaalde zaken, zoals de benodigde personeelsbezetting. Dit stelt u in staat om voluit te gaan als u meedingt naar nieuwe projecten. Ontdek wat onze software voor projectmanagement voor u kan doen.

Shotgun voor projectmanagement

Vier redenen waarom uw productiestudio Shotgun nodig heeft

Ontdek wat Shotgun voor u kan betekenen bij projectmanagement, bij het sneller uitvoeren van iteraties, bij efficiëntere samenwerking met uw gehele team en bij het opvallen op een markt met veel concurrentie.

Beyond the Wall: Het verhaal van zes studio's achter Game of Thrones

Kom erachter hoe het zes studio's die achter de grootse HBO-serie Game of Thrones zitten, is gelukt om honderden middelen, shots en vormgevers met projectmanagementsoftware te beheren en hoe ze daarmee de lat voor visuele effecten voor tv zeer hoog hebben gelegd.

Tutorial: Aan de slag met het volgen van producties met Shotgun

Ontdek hoe u uw eerste project in Shotgun-projectmanagementsoftware kunt instellen en begin met het volgen van shots en middelen en met het toewijzen van taken aan uw team.

Video featuring boutique VFX house Mammal Studios

Mammal Studios: Flexibel blijven terwijl de productiebehoeften de pan uit rijzen

Het exclusieve VFX-productiebedrijf Mammal Studios vertelt hoe Shotgun-projectmanagementsoftware zorgt voor flexibiliteit, zodat zij als kleine studio een snelle levertijd kunnen blijven garanderen.

Shotgun software free trial

Probeer Shotgun gratis

Probeer de volledige, onbeperkte versie van Shotgun 30 dagen lang uit.

Bronnen

KLANTVERHALEN

Ontdek de klantverhalen en interviews met creatieve teams over de hele wereld die Shotgun en projectmanagementsoftware gebruiken.

SHOTGUN-BLOG

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over producten en updates. 

VOLG ONS OP: