Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Product Lifecycle Management

Beheer de vele dynamische onderdelen van de productlevenscyclus.

Afbeelding ter beschikking gesteld door Dynamic Attractions

Overzichtsvideo van Product Lifecycle Management (1:35 min.)

Wat is Product Lifecycle Management (PLM)?

Product Lifecycle Management biedt bedrijfsbrede samenwerking voor alle betrokkenen bij de productlifecycle: van engineering en toeleveringsketen tot kwaliteit en fabricage. Doordat iedereen vanuit een centrale bron werkt, kunt u in kortere tijd betere producten op de markt brengen.

Zilveren laptop waarop de Fusion-ontdekkingstool wordt weergegeven waarmee gebruikers meer te weten kunnen komen over PLM.

Ontdek de voordelen van PLM voor uw bedrijf

Onze PLM-ontdekkingstool (Product Lifecycle Management) laat u eerst een paar vragen beantwoorden en stuurt u vervolgens een gratis gepersonaliseerd rapport door met informatie over hoe PLM uw bedrijf kan helpen.

Voordelen van Product Lifecycle Management

Breng producten sneller op de markt

Bied altijd en overal toegang tot productgegevens tussen afdelingen en locaties om knelpunten te elimineren, de productiviteit te verbeteren en de cyclustijd te verkorten.

Kosten verlagen

Automatiseer productontwikkelings- en productieprocessen om wijzigingsorders te stroomlijnen, betere samenwerking met leveranciers mogelijk te maken en gedetailleerde stuklijsten met de hele organisatie te delen.

Maak betere producten

Leg informatie over productkwaliteit vast en deel deze met engineering voor een gesloten traceerbaarheid en ontwerpverbeteringen eerder in de ontwikkelingscyclus.

Wat u kunt doen met Product Lifecycle Management

Vervang complexiteit door controle door workflows, taken en toegang tot actuele informatie te automatiseren.

 • Product Data Management

  Verbeter de samenwerking en het hergebruik van ontwerpen, houd revisies bij en geef de productiviteit een boost met gecentraliseerd gegevensbeheer van alle productgerelateerde informatie.

 • Stuklijst

  Beheer en deel gestructureerde productstuklijsten centraal door de hele onderneming, zodat belanghebbenden in elke fase van de levenscyclus van een product werken met de meest actuele, nauwkeurige informatie.

 • Ontwikkeling van nieuwe producten

  Configureer sjablonen voor projecten en standaardiseer phase-gate-mijlpalen en taken per productreeks, business unit, productteam of andere grootheid.

 • Wijzigingsbeheer

  Krijg een duidelijk beeld van de details die u nodig hebt om wijzigingsverzoeken en wijzigingsopdrachten in te dienen, te volgen en goed te keuren.

 • Kwaliteitsmanagement

  Automatiseer kwaliteitsworkflows, houd technische wijzigingen bij en leg deze vast, en analyseer statistieken over de kwaliteit om problemen te voorkomen.

 • Samenwerking met leveranciers

  Blijf 24/7 verbonden met uw wereldwijde toeleveringsketen met altijd en overal toegang tot de informatie die uw uitgebreide organisatie nodig heeft voor offertes, inkoop en leveranciersbeheer.

Een opgesplitst aanzicht van een motor met bewerkopties in Vault.

Webinarserie over Product Lifecycle Management

Leer van onze technische experts hoe PLM u kan helpen om betere producten sneller op de markt te krijgen.

Afbeelding ter beschikking gesteld door Saito / Don Domzalsk

Enterprise-integraties gemakkelijk gemaakt

Verbind PLM met andere bedrijfssystemen, zodat u de waarde van uw productgegevens kunt uitbreiden naar andere afdelingen en mensen. Verwerf inzichten en vergroot de efficiëntie door functieoverstijgende informatie te delen, ongeacht waar uw team zich bevindt.

Bekijk hoe bedrijven Product Lifecycle Management toepassen

Ontdek hoe Autodesk-klanten PLM-software gebruiken voor verbeterde efficiëntie.

Hosokawa Micron

Product Lifecycle Management helpt Hosokawa om fouten in productontwerp en productontwikkeling te voorkomen dankzij gestroomlijnd versiebeheer en verbeterde workflows.

Aclara Technologies

Aclara gebruikt Product Lifecycle Management om de introductieprocessen met betrekking tot nieuwe producten te stroomlijnen voor wereldwijde teams, waaronder engineering, operations en contractfabrikanten.

Afbeelding ter beschikking gesteld door Aclara Technologies

PLM-software van Autodesk

Software voor Product Lifecycle Management waarmee u de medewerkers, processen en gegevens van uw organisatie kunt koppelen.

Meer informatie over Product Lifecycle Management

PLM-bedrijfsevaluatie

Beantwoord een paar vragen en ontvang gratis een rapport dat is afgestemd op uw organisatie.

Een webinar bekijken

Ontdek de Vault PLM-webinarserie.

Ga aan de slag met Product Lifecycle Management

Hartelijk dank voor uw interesse. 

Vul het formulier in om met een productexpert te praten over hoe u aan de slag kunt gaan met Product Lifecycle Management.