Wel de innovatie.
Niet de afleidingen.

Autodesk PLM is een eenvoudig configureerbare, kant-en-klare oplossing voor operationele efficiëntie die flexibel is en zich aan uw bedrijfsbehoeften aanpast.

Bij complexe producten is verbondenheid tijdens de ontwikkeling van groot belang

Open, duidelijke communicatie. Dat is de sleutel tot snellere productontwikkeling.

Elimineer verwarring, gegevensverlies en vertragingen door systeemeigen integraties die met elk belangrijk CAD -systeem kunnen worden gebruikt en een open API om verbinding te maken met bedrijfssystemen. Cloud-gebaseerd productlevenscyclusbeheer van Autodesk zorgt ervoor dat iedereen over dezelfde informatie beschikt en efficiënt kan samenwerken door een centrale bron met gekoppelde gegevens.

Versnel de productontwikkeling. Bereik betere resultaten.

 • Stroomlijn processen

  Versnel de ontwikkeling door middel van gecentraliseerd, CAD-geïntrigeerd PDM en workflowautomatisering, en besteed meer tijd aan belangrijke taken.

 • Dynamische beslissingen nemen

  Verbeter de samenwerking aanzienlijk, maak dynamische beslissingen vroeg in het proces mogelijk en houd zicht op de kosten en materialen door in realtime gegevens in het hele systeem te delen.

 • Flexibele toeleveringsketens mogelijk maken

  Verbeter de samenwerking binnen de toeleveringsketen en de responstijd door een eenvoudiger zicht op en controle over bestellingen en opmerkingen en feedbacklussen in realtime.

 • Breng producten sneller op de markt

  Pas producten in realtime op de veranderende markt aan, vanaf het concept tot aan de productie, en zorg voor meer innovatie, minder iteratiecycli en lagere kosten.

Al uw CAD-bestanden op één plek.
Allemaal.

Producenten hebben dagelijks te maken met meerdere CAD-systemen gedurende het proces van concept naar oplevering, waardoor verwarring, gegevensverlies en vertragingen kunnen ontstaan. Met cloudgegevens en procesbeheer maakt Autodesk PLM toegang tot gegevens mogelijk met multi-CAD-integratie, waardoor belanghebbenden makkelijker kunnen samenwerken. En met die geconsolideerde, gekoppelde gegevens kan automatisch uw stuklijst worden gegenereerd.

Verken de resultaten van klanten

 • Spirax Sarco

  Het Britse bedrijf Spirax Sarco heeft de operationele efficiëntie verbeterd door één gemeenschappelijk systeem te implementeren op tien productielocaties voor mondiaal zicht op het gehele aanpassingsproces.

  Afbeelding ter beschikking gesteld door Spirax Sarco

 • Aclara

  Aclara Technologies, een wereldwijde leverancier van slimme infrastructuuroplossingen, zag een onmiddellijk rendement op de investering door een betere samenwerking en zicht op de hele toeleveringsketen.

  Afbeelding ter beschikking gesteld door Aclara

 • Chamberlin & Hill Castings

  Chamberlin & Hill Castings is gespecialiseerd in gietstukken voor de automobielindustrie en gebruikt PLM op alle afdelingen om vragen met betrekking tot verkoop en technische wijzigingen te beheren om fouten te voorkomen.

  Afbeelding ter beschikking gesteld door Chamberlin & Hill Castings

 • Weedingtech

  Weedingtech, een leverancier van milieuvriendelijke oplossingen, heeft PLM geïmplementeerd om de toeleveringsketen te beheren, en de communicatie en klantenservice te verbeteren.

  Afbeelding ter beschikking gesteld door Weedingtech

 • NovaCentrix

  Door de implementatie van PLM kon het snelgroeiende bedrijf NovaCentrix processen volgen en de kwaliteitscontrole centraliseren, waardoor de efficiëntie werd verhoogd en maandelijks 80% minder afval werd geproduceerd.

  Afbeelding ter beschikking gesteld door NovaCentrix

 • Mesa Labs

  Na talrijke overnames, waarbij elke keer nieuwe systemen en processen werden geïntroduceerd, gebruikt Mesa Labs nu PLM om documenten te beheren en wijzigingsopdrachten efficiënter bij te houden.

  Afbeelding ter beschikking gesteld door Mesa Labs

Hedendaagse uitdagingen het hoofd bieden door meer flexibiliteit en veerkracht

Hoe vinden bedrijven hun weg vooruit? In een onderzoek van Harvard Business Review Analytics Services onder 318 respondenten uit de productiesector zegt 86% dat cloud-technologieën een essentieel onderdeel vormen van hun huidige activiteiten. Bekijk de onderstaande informatie voor meer informatie over de verschuiving naar de cloud.

Het HBR-rapport

De afgelopen jaren hebben gedwongen veranderingen in regelingen voor werken op afstand en het belang van het gebruik van de cloud wortel geschoten. Ontdek hoe ze een blijvende impact hebben in de sector.

Producenten in de cloud

Leer van deskundigen uit de branche die hun bevindingen uit de enquête delen en inzicht geven in de praktijkervaringen die strategieën van producenten vormgeven.

Behaal de gewenste eindresultaten zonder de obstakels waar u normaal gesproken tegenaan loopt

Neem contact op met uw reseller voor meer informatie of vul het formulier in. Een van onze verkoopexperts neemt dan contact met u op.

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen. We nemen snel contact op.

Welkom, klanten van ${RESELLERNAME}

Schrijf u in voor ondersteuning van reseller

Ik ga ermee akkoord dat Autodesk mijn naam en e-mailadres deelt met ${RESELLERNAME}, zodat ${RESELLERNAME} mij ondersteuning bij de installatie kan bieden en mij marketingberichten kan sturen. Ik begrijp dat de reseller deels verantwoordelijk is voor hoe mijn gegevens worden gebruikt en beheerd.

E-mailadres is vereist Het opgegeven e-mailadres is ongeldig.

${RESELLERNAME}