• Nederland

    We hebben u doorgestuurd naar een vergelijkbare pagina op uw lokale site, waar u de lokale prijzen en aanbiedingen kunt bekijken en online producten kunt kopen.

    Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Is mijn AutoCAD legitiem?

Verborgen kosten van het gebruik van software zonder licentie

Het gebruik van illegale software kan (ook zonder dat u het merkt) leiden tot systeemfouten, risico's voor persoonsgegevens en negatieve gevolgen voor de productiviteit van uw bedrijf. Uit een onderzoek van de Software & Information Industry Association blijkt dat CAD-software (Engels) de op drie na meest illegaal gekopieerde software is. AutoCAD® is de Autodesk-software die het meest illegaal wordt gekopieerd via torrents of cracks.

Softwarepiraterij omvat het ongeoorloofd downloaden, kopiëren of verspreiden van software. Illegaal gekopieerde software wordt meestal verkregen door eerder geregistreerde software te gebruiken, software of AutoCAD-torrents te downloaden van onbekende platformen·of ongeoorloofde keygens te gebruiken om ongeldige serienummers of licentiesleutels te genereren. Vaak zijn slachtoffers van softwarepiraterij in de veronderstelling dat ze legitieme software aanschaffen.

Voorkom dat u zelf slachtoffer wordt van softwarepiraterij. Lees meer informatie over de risico's van gekraakte of valse AutoCAD-software en hoe u zich beschermt tegen malware en gegevensverlies. Ontdek betaalbare opties voor legitieme AutoCAD-software. (Engels)

Risico's van illegaal gekopieerde software

Malware-infectie
Een op de drie illegale softwareprogramma's stellen computers bloot aan malware, resulterend in beveiligingsproblemen, gegevensverlies en computerschade.

Verborgen kosten
De kosten van softwarefouten, computerherstel en identiteitsdiefstal als gevolg van illegaal gekopieerde software bedroegen in 2014 voor Amerikaanse consumenten zo'n 25 miljard dollar.

Verminderde productiviteit
Amerikaanse consumenten spendeerden in 2014 1,1 miljard uur aan het oplossen van problemen die voortvloeiden uit illegaal gekopieerde software.

Koop legitieme AutoCAD LT-software

U kunt onze producten met vertrouwen gebruiken dankzij de garantiebescherming en de hulp die u kunt krijgen van onze klanten- en technische ondersteuning.

  • Vertrouwd. Maak uw computer niet vatbaar voor virussen, bugs en slechte prestaties.
  • Flexibel. Sluit een maandelijks of jaarlijks abonnement af. Schaal naar boven of naar beneden naar gelang de behoeften van uw bedrijf.
  • Alles wat u nodig heeft. AutoCAD LT 2D-opdrachten werken hetzelfde als AutoCAD-opdrachten; het zijn geen uitgeklede, vereenvoudigde versies.

Bent u op zoek naar betaalbare AutoCAD-software? AutoCAD LT kopen