• Nederland

    We hebben u doorgestuurd naar een vergelijkbare pagina op uw lokale site, waar u de lokale prijzen en aanbiedingen kunt bekijken en online producten kunt kopen.

    Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Shotgun

Video-reviewsoftware

Shotgun-software geeft creatieve teams de videoreviewtools die zij nodig hebben om sneller te kunnen itereren en om de creatieve lat hoger te kunnen leggen.

Behaal de beste resultaten

Shotgun helpt uw team om sneller te kunnen itereren en koppelt feedback aan iedere versie, zodat u keer op keer de beste resultaten kunt behalen en iedere mijlpaal kunt bereiken.

SAMENWERKEN

Dankzij videoreviewsoftware en het maken van annotaties kunt u ervoor zorgen dat vormgevers hun feedback snel ontvangen, zodat de kans op misverstanden wordt beperkt.

OVERAL EVALUEREN

Blijf op de hoogte van uw projecten, waar u ook bent. U kunt toegang krijgen tot de Shotgun-evaluatietools via uw desktop, browser of mobiele apparaat.

KRIJG EEN GOEDE REPUTATIE VOOR UW SERVICE

Maak een aantrekkelijke tool voor het reviewen van video's, die zorgt voor een praktischere en responsievere ervaring voor uw klanten, zowel online als op hun mobiele apparaten.

Shotgun voor het reviewen van video's

Vier redenen waarom uw productiestudio Shotgun nodig heeft

Ontdek wat Shotgun voor u kan betekenen bij het reviewen van video's, bij het sneller uitvoeren van iteraties, bij efficiëntere samenwerking met uw gehele team en bij het opvallen op een markt met veel concurrentie.

Beyond the Wall: Het verhaal van zes studio's achter Game of Thrones

Kom erachter hoe het zes studio's die achter de grootse HBO-serie Game of Thrones zitten, is gelukt om honderden middelen, shots en vormgevers te beheren met videoreviewsoftware en hoe ze daarmee de lat voor visuele effecten voor tv zeer hoog hebben gelegd.

Tutorial: Aan de slag met Shotgun-videoreviewtools

Ontdek hoe u Shotgun kunt gebruiken om de nieuwste versies van shots en middelen in te sturen, te evalueren en er feedback over te geven.

Customer video featuring creative digital studio Parasol Island

Parasol Island: Waarom communicatie essentieel is

Parasol Island, een creatieve digitale studio uit Duitsland, vertelt hoe Shotgun het communicatieproces binnen de studio soepeler laat verlopen, de efficiëntie vergroot en de vormgevers iedere dag weer weet te motiveren.

Shotgun software free trial

Probeer Shotgun gratis

Probeer de volledige, onbeperkte versie van Shotgun 30 dagen lang uit.

Bronnen

KLANTVERHALEN

Ontdek de klantverhalen en interviews met creatieve teams over de hele wereld die Shotgun videoreviewsoftware gebruiken.

SHOTGUN-BLOG

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over producten en updates.

VOLG ONS OP: