Aanvullende cloud- en softwareservices

Maken, opslaan en delen in de cloud

Profiteer van cloud- en softwareservices die beschikbaar zijn via Maintenance Subscription and Desktop Subscription.

Cloud-services

Optimaliseren, analyseren, ontwerpen en renderen met de kracht en de efficiëntie van de cloud.

 

Buzzsaw-samenwerkingssoftware as a service (SaaS)

Buzzsaw (Engels)
Projectgegevens in de cloud centraliseren en uitwisselen. Inclusief 5 GB Buzzsaw-opslag per gebruiker en Vault Professional met een Maintenance of Desktop Subscription is vereist.


 

Energy Analysis for Revit-service

Energy Analysis for Revit
Bepaal het niveau van het energieverbruik en de lifecycle-kosten voor gebouwen met hulpprogramma's voor energieanalyse. Energy Analysis for Revit is toegankelijk vanuit uw ontwerpsoftware.


 

 

Op internet gebaseerde Green Building Studio energieanalyseservice

Green Building Studio (Engels)
Voer complete gebouwanalyses uit, optimaliseer de energie-efficiëntie, en werk eerder in het ontwerpproces in de richting van koolstofneutraliteit.

 

 

Mockup 360 (Engels)
Werk in real-time samen met anderen aan digitale 3D-mock-ups van uw ontwerpen. Met deze speciale versie kunnen abonnees gelijktijdig tot vijf mock-upprojecten beheren.

 

 

 

Optimalisatie voor Inventor-service

Optimalisatie voor Inventor
Test de prestaties van uw mogelijkheden voor productontwerp. Maak producten van een hogere kwaliteit en een robuuster ontwerp tegen lagere kosten.


 

Process Analysis 360 (Engels)
Modelleer, analyseer en optimaliseer uw productieprocessen. Deze speciale workflow met AutoCAD en Factory Design Utilities is alleen beschikbaar voor abonnees.

 

 

Rendering in Autodesk 360-service

Rendering in A360
Verkort de tijd en beperk de kosten met rendering in de cloud. Produceer aansprekende, fotorealistische visualisaties zonder dat de desktop in beslag wordt genomen of dat gespecialiseerde renderinghardware nodig is.

 

 

Structural Analysis for Revit-service

Structural Analysis for Revit
Integreer structurele analyse in de Building Information Modeling-procedure (BIM). Onderzoek en visualiseer resultaten binnen uw Revit-softwareproduct en beperk onderbrekingen van uw workflow.


Softwareservices

Breid uw softwaremogelijkheden uit met extra services en verbeteringen.

 

Externe software

Extern
Gebruik uw externe computer of iPad om alle Autodesk-software te bedienen met een geoptimaliseerde interface die op uw primaire computer is geïnstalleerd.


Opmerking: mogelijk zijn niet alle Subscription-voordelen beschikbaar voor alle producten in alle talen en/of gebieden. Subscription-programma's zijn onderworpen aan de geldende Autodesk Subscription-voorwaarden (Engels) en/of Autodesk-Gebruiksvoorwaarden (Engels).