Cloudservices

Altijd en overal samenwerken en rekenen

Met Subscription krijgt u toegang tot een grote keuze aan cloud- en softwareservices waarmee u sneller computerintensieve taken kunt uitvoeren en effectiever kunt samenwerken - vrijwel altijd, en overal.

 

Video: Cloud-serviceabonnement

Cloud Service Subscription

Werk zonder desktopcomputers of mobiele apparaten in een gecentraliseerde werkruimte voor een betere samenwerking. Maak gebruik van de rekenkracht van de cloud om bestanden te maken en desktopcomputers te ontlasten. (video: 1:42 min.)

 

Eenvoudige toegang via Software as a Service
Eenvoudige toegang

Op locatie, op kantoor of vanuit huis: toegang tot de cloud betekent dat u snel en eenvoudig toegang krijgt tot projectbestanden, efficiënte tools en de meest recente software. Wanneer u maar wilt en waar u ook bent*.

Verbeterde samenwerking bij projecten met CAD in de cloud
Vereenvoudigde samenwerking

Werken met de cloud betekent dat uw team helderder communiceert, eenvoudiger toegang tot bestanden en meer mogelijkheden voor delen heeft, en directer kan overschakelen tussen projectstappen voor een betere samenwerking tussen procedures en projecten.

 
Veilige opslag met SaaS
Beveiligde opslag

Sla uw bestanden op in onze cloud-datacenters van wereldklasse. Met 5 GB aan beveiligde A360-opslagruimte per gebruiker kunt u zorgeloos bestanden opslaan en delen met collega's en klanten.

 

Krachtige computer met cloudsoftware
Krachtig rekenen

Met de vrijwel onbeperkte rekenkracht van de cloud kunnen taken als renderen in enkele minuten of uren worden uitgevoerd, in plaats van dagen. Houd uw desktopcomputer vrij en ga sneller aan de slag met simuleren, analyseren en visualiseren.

 

 

De kracht van cloudservices

Met Cloud Service Subscription kunt u betalen voor de specifieke A360-tools die u nodig hebt, zodat u efficiënter kunt renderen, analyseren en samenwerken.

Meer informatie over Autodesk-cloudservices


Ontdek andere Subscription-mogelijkheden

Maintenance Subscription

Maximaliseren van de waarde van uw eeuwigdurende licentie met toegang tot software-updates, technische ondersteuning en flexibele licenties.

Desktop Subscription

Verlaag uw kosten vooraf en verplichtingen met pay-as-you-go-toegang tot de nieuwste software.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Opmerking: mogelijk zijn niet alle Subscription-voordelen beschikbaar voor alle producten in alle talen en/of gebieden. Subscription-programma's zijn onderworpen aan de geldende Autodesk Subscription-voorwaarden (Engels) en/of Autodesk-Gebruiksvoorwaarden (Engels).

Voor toegang tot de services hebt u een internetverbinding nodig en de toegang is onderhevig aan geografische beperkingen die vermeld zijn in de Servicevoorwaarden (Engels).