Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Abonnementsvoordelen

Met een abonnement op Autodesk-producten profiteert u van toegang tot meer tools en technologie met flexibele opties en inzichten om uw gebruikers en zaken eenvoudiger te kunnen beheren.

Bent u al abonnee? Meld u aan Wilt u zich abonneren? Alle producten weergeven

Wat is er nieuw?

Neem een abonnement op Autodesk-producten en krijg toegang tot verbeterde ondersteuning, nieuwe tools voor samenwerking en gespecialiseerde functionaliteit.

Voordelen

Meer toegang

Blijf de concurrentie een stap voor met uitgebreide toegang tot onze recentste innovaties zodra deze beschikbaar zijn. Indien nodig hebt u ook toegang tot eerdere versies.

 • Toegang tot software

  Download en werk met de recentste en eerdere versies van Autodesk-software waar u maar wilt: thuis, op werk of op reis.

 • Geïntegreerde samenwerking

  Individuen en kleine teams kunnen probleemloos samenwerken dankzij deelfunctionaliteiten die zijn ingebouwd in de productworkflows.

 • Technische ondersteuning

  Krijg ondersteuning wanneer u die nodig hebt en op een manier die voor u het handigst is: via chat, telefoon of online.

Flexibel beheer

Beheer gebruikers, kosten en producten op een manier die aansluit bij uw bedrijf.

 • Hulpmiddelen voor beheerders

  Vind en beheer gebruikers, software, betalingen en updates eenvoudig vanuit één plek: uw Autodesk-account. Download alles wat u nodig hebt via de Autodesk Desktop-app.

 • Productbeveiliging

  U kunt erop vertrouwen dat de beveiligingsdeskundigen van Autodesk hun best doen om uw middelen veilig te houden met de beveiligingsupdates en patches die ze beschikbaar stellen.

  Meer informatie (Engelstalig)

 • Flexibele termijnen

  Probeer nieuwe tools zonder grote investeringen vooraf. Betaal voor een termijn naar keuze, zodat u uw software- en budgetbehoeften beter kunt beheren.

Waardevol inzicht

Optimaliseer uw investeringen en vergroot uw marges door slechts te betalen voor wat u gebruikt.

 • Meldingen

  Ga voor informatie over uw contractstatus naar uw Autodesk-account. Hier kunt u abonnementen verlengen of wisselen van product voordat uw abonnement verloopt. Zo voorkomt u uitvaltijd.

 • Gebruiksrapport cloud-credits

  Beheer en optimaliseer hoe uw organisatie cloud-credits uitgeeft voor pay-per-result-services.

 • Budgetplanning

  Abonnementskosten zijn transparant en voorspelbaar. Zo kunt u softwarekosten eenvoudiger doorberekenen aan klantprojecten en voorspellingen maken voor de toekomst.

Veelgestelde vragen

Moet ik verbonden zijn met internet om mijn software te gebruiken?

Nee. Na de oorspronkelijke activering werkt uw software voor 30 dagen offline. Daarna dient u opnieuw verbinding te maken. We geven u hierover 7 dagen van tevoren een waarschuwing.

Wordt al mijn werk automatisch in de cloud geplaatst?

Desktoptoepassingen en alle bijbehorende gebruikersgegevens worden opgeslagen op uw lokale apparaat. Wanneer u cloudtoepassingen gebruikt, kunt u ervoor kiezen om gegevens in de cloud of op uw lokale apparaat op te slaan.

Is upgraden verplicht?

Als abonnee hebt u te allen tijde toegang tot de recentste updates, maar u bepaalt of en wanneer u wilt upgraden. Indien nodig hebt u ook toegang tot eerdere versies.

Hebt u nog vragen over abonnementen?

Wij staan voor u klaar. Geef uw contactgegevens door, dan neemt een medewerker van Autodesk contact met u op om al uw vragen over abonnementsvoordelen te beantwoorden.

We bellen u

Vul de velden in, dan bellen we u.

Mogelijk zijn niet alle abonnementsvoordelen beschikbaar voor alle producten of services in alle talen en/of regio's. De abonnementsprogramma's zijn onderworpen aan de geldende Autodesk-abonnementsvoorwaarden (Engelstalig) en/of Autodesk-servicevoorwaarden (Engelstalig).