• Nederland

    We hebben u doorgestuurd naar een vergelijkbare pagina op uw lokale site, waar u de lokale prijzen en aanbiedingen kunt bekijken en online producten kunt kopen.

    Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Design &
Creation Suites

Autodesk® 3D Design & Creation Suites bieden uitgebreide toolsets voor bouwontwerp, productontwerp en entertainmentcreatie.

Design & Creation Suites kunnen niet meer worden aangeschaft.

U blijft ondersteuning ontvangen en u kunt gebruikmaken van de software en de voordelen zolang u uw abonnement op of onderhoudsplan voor uw Design & Creation Suite blijft verlengen.

Het is met een abonnement op een Design en Creation Suite ook mogelijk om over te stappen op een branchecollectie, waarmee u voor een vergelijkbare prijs toegang krijgt tot }meer tools.

Hoe verleng ik de abonnementen op mijn suites?

Abonnees op Building Design Suite, Entertainment Creation Suite, Infrastructure Design Suite, Factory Design Suite, Plant Design Suite en Product Design Suite kunnen ervoor kiezen hun abonnement of onderhoudsplan te verlengen.

Hoe verleng ik mijn abonnement?

  1. Meld u aan met uw Autodesk-account.
  2. Klik op Contracten en bestellingen.
  3. Klik op het contractnummer van uw aflopende contract om de opties voor verlengen te openen.
  4. Klik onder aan het scherm op de knop Verlengen om de beschikbare opties te zien voor het verlengen van uw abonnement of onderhoudsplan.

Introductie van branchecollecties

Meer waarde, meer flexibiliteit, meer eenvoud

Onze nieuwe branchecollecties bieden een uitgebreide keuze uit de belangrijkste Autodesk-software voor uw werkzaamheden. Bovendien hebt u tegen een gunstige prijs toegang tot cloudservices.

Collectie voor architectuur, engineering en de bouw

Onze collectie met de belangrijkste BIM-tools voor het ontwerpen van gebouwen, civiele infrastructuur en constructiewerken

Meer informatie over de collectie

Product Design & Manufacturing Collection

Eén basispakket met tools voor ontwerp en engineering voor product- en fabricageontwerpen

Meer informatie over de collectie

Collectie voor media en entertainment

Creatieve tools voor het hele productieproces voor entertainment-content

Meer informatie over de collectie

Waarom branchecollecties?

Completer aanbod

Met branchecollecties krijgt u toegang tot meer software en services dan met suites, zodat u tegen een zeer gunstige prijs van een completer aanbod kunt profiteren dan bij een premium-suite.

Eenvoudiger software aanschaffen en beheren

We hebben het eenvoudiger voor u gemaakt om te bepalen welke aanbieding geschikt is voor u. U kunt al uw essentiële softwaretools vinden in een van de drie branchecollecties in plaats van meer dan zes suites, waarvan ook nog meerdere edities verkrijgbaar zijn.

U hebt altijd toegang tot de nieuwste software, met eenvoudige controle over updates en toegang, een uniforme aanbestedingscyclus, en eenvoudiger licentiebeheer.

Oplossingen voor individuen en teams

Met collecties kunt u voor een abonnement kiezen met toegang voor één gebruiker of toegang voor meerdere gebruikers, voor wanneer u software moet delen binnen een team. Suites bieden uitsluitend toegang voor één gebruiker.

Meer cloudservices

Krijg toegang tot meer cloudservices dan er momenteel beschikbaar zijn in de Design & Creation Suites.