ACCOUNTBEHEER VOOR BEHEERDERS

Betalingsdatums afstemmen


Als u meerdere abonnementen met dezelfde termijn en betaalmethode hebt, kunnen overeenkomstbeheerders de factuurdatums op elkaar afstemmen om overzichten te consolideren en het factureringsproces te vereenvoudigen.

 

Aankopen die zijn gedaan met PayPal, kunnen niet worden afgestemd, tenzij u uw betalingsmethode wijzigt in een creditcard.

 

Als u meerdere overeenkomsten met verschillende termijnen en betaalmethoden hebt, neemt u contact op met uw reseller of verkoopafdeling van Autodesk om uw overeenkomsten samen te voegen en de betalingsdatums op elkaar af te stemmen (zie Gelijklopende overeenkomsten).

 

Wanneer u de betalingsdatums afstemt, betaalt u een eenmalige prijs naar rato om abonnementen te verlengen op dezelfde datum als andere abonnementen. De adviesprijs omvat alle seats die u in deze termijn hebt en omvat geen belastingen of kosten. Als u het abonnement vóór de volgende verlenging annuleert, wordt het bedrag gerestitueerd dat naar rato is berekend.

 

Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar voor abonnementen die online bij Autodesk zijn gekocht.

Betalingsdatums afstemmen

  1. Meld u aan bij uw Autodesk-account op manage.autodesk.com en ga naar Facturering en bestellingen > Aankomende betalingen.

  2. Klik op Betalingsdatums afstemmen.

  3. De abonnementen die in aanmerking komen voor afstemming, worden gegroepeerd. Selecteer de abonnementen die u wilt wijzigen en klik op Afstemmen.

  4. Controleer uw selectie in het bevestigingsscherm en klik op Doorgaan. 
    Opmerking: Op de creditcard die wordt gebruikt om het abonnement aan te schaffen, wordt geld in rekening gebracht voor de wijziging van de verlengingsdatums. Als u een andere kaart wilt gebruiken, wijzigt u uw betalingsmethode voordat u de transactie voltooit.

  5. Controleer het bevestigingsscherm voor facturering en klik op Bestelling verzenden. De bevestiging van de bestelling wordt weergegeven. U ontvangt dan een bevestigingsmail.


Hulp nodig?

Vertel ons over uw probleem en vind de beste ondersteuningsoptie.