ACCOUNTBEHEER VOOR BEHEERDERS

Producten en plannen upgraden


U kunt een LT-product upgraden naar een volledig product. Als uw product deel uitmaakt van een branchecollectie, kunt u upgraden naar een collectie. Zie Overstappen op een collectie (Engelstalig) voor meer informatie. 

 

Als uw abonnement een Standard-plan heeft, kunt u upgraden naar een Premium-plan.

Een product upgraden

Upgrade naar een branchecollectie of van een LT-product naar een volledig product. De manier waarop u upgradet, is afhankelijk van hoe u uw abonnement hebt aangeschaft.

 

Uw branchecollectie instellen

 

Meestal hoeven uw gebruikers hun software niet opnieuw te installeren. En u hoeft de serienummers niet bij te werken, tenzij u een upgrade hebt uitgevoerd vanaf een stand-alone product uit 2019 of eerder. Als u het serienummer bijwerkt, kan dit resulteren in de fout Ongeldig serienummer. In het zeldzame geval dat u uw serienummer moet bijwerken, zie Een serienummer bijwerken.

 

Opmerking: Als u zich via een Autodesk-verkoopmedewerker of een reseller abonneert op een ander product, overstapt van een Design & Creation Suite en uw huidige abonnement is verlopen, moet u de software opnieuw installeren.

Bijgewerkte producten toewijzen

Uw gebruikers kunnen de oude software 30 dagen na de besteldatum blijven gebruiken wanneer u de overstap voltooit. Zoek in uw account naar instructies om u door het inruilproces te leiden.

  1. Wijs producttoegang toe aan het nieuwe abonnement. U kunt filters gebruiken om gebruikers op overeenkomst te sorteren.

  2. (optioneel) Verwijder gebruikers uit het oorspronkelijke abonnement.

Voor nieuwe producten ontvangen uw gebruikers een e-mail waarmee ze zich kunnen aanmelden bij hun account om producten te downloaden.

Upgraden naar een Premium-plan

Beheerders kunnen upgraden naar een Premium-plan voor meer beheerfuncties en ondersteuningsopties. Raadpleeg Autodesk-plannen om Standard en Premium te vergelijken en de Veelgestelde vragen over plannen voor vragen over prijzen en in aanmerking komende producten.


Hulp nodig? Vraag het aan de Autodesk-assistent!

De assistent kan je helpen om antwoorden te krijgen of contact op te nemen met een medewerker.


Welk ondersteuningsniveau hebt u?

De verschillende abonnementen bieden verschillende categorieën ondersteuning. Kom erachter wat het ondersteuningsniveau voor uw abonnement is.

Ondersteuningsniveaus bekijken