admin

Rapport over gebruik


Rapportage over gebruik is beschikbaar vanaf februari 2023 en omvat rapporten over het gebruik van licenties en Flex. Met filters kunt u producten en tijdframes voor het rapport selecteren.

 

Met deze informatie kunnen beheerders beter inschatten welke licenties voor collecties, individuele producten en Flex voor incidenteel gebruik moeten worden toegewezen en aangeschaft. Rapportage over gebruik is alleen beschikbaar voor producten met toegang voor één gebruiker en kan alleen de activiteit meten van gebruikers die verbonden zijn met internet.

 

Opmerking: Gegevens worden beschermd door de privacybeginselen van Autodesk en worden alleen gebruikt voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld. Raadpleeg de Privacyverklaring van Autodesk (Engels) voor meer informatie.

 


Om gebruiksrapporten te bekijken

  1. Meld u aan bij een Autodesk-account op manage.autodesk.com.
  2. Selecteer Rapportage > Rapport over gebruik.
  3. Als u gegevens voor een product, toegang, activiteit of toewijzing wilt bekijken, moet u een filter configureren en op Toepassen klikken.

Als de persoonlijke gegevens van uw team (PII) in de instellingen zijn ingeschakeld, worden gebruikersnamen weergegeven. Als persoonlijke gegevens zijn uitgeschakeld voor een of meer teams, worden de opgedeelde gegevenswaarden voor alle teams weergegeven.


Om de gegevens van het gebruiksrapport te exporteren

U kunt een spreadsheet downloaden waarin uw huidige filters en datumbereik voor de gegevens van het gebruiksrapport van uw team zijn toegepast.

  1. Meld u aan bij een Autodesk-account op manage.autodesk.com.  
  2. Selecteer Rapportage > Rapport over gebruik.
  3. Klik op Exporteren om het bestand te genereren.
  4. Klik op de pagina Exporteren onder Exportgeschiedenis op Downloaden als de status beschikbaar is.

 Raadpleeg voor meer informatie over geëxporteerde gegevens Exportgegevensvelden van rapportage over gebruik.


Hulp nodig?

Vertel ons over uw probleem en vind de beste ondersteuningsoptie.