Accountbeheer voor onderwijs

Opties voor niet-gekwalificeerde instellingen


Onderwijsinstellingen die niet in aanmerking komen voor toegang tot gratis Autodesk-software, kunnen andere mogelijkheden hebben, zoals training, deelname aan lidmaatschapsorganisaties en softwaretoegang voor non-profitorganisaties.


Training

  • Cursussen voor commerciële klanten: Autodesk Authorized Training Centers (ATC) bieden training, ondersteuning voor productbeheersing, voorbereiding op examens met tests en certificering voor gebruikers van Autodesk-producten. Ga naar de Autodesk-trainingswebsite (Engelstalig) voor meer informatie over hoe u een Authorized Training Center vindt of voor meer informatie over het werken met een ATC.
  • Cursussen voor studenten en docenten: bevoegde Academische Partners (AAP) maken deel uit van de wereldwijde Autodesk Learning Partner-community. AAP's bieden cursussen, ondersteuning voor docenten en studenten, ontwikkeling van faculteiten, cursusacceptatie, certificering en andere services aan academische klanten die Autodesk-producten gebruiken. Om een Authorized Academic Partner te vinden of om meer te weten te komen over de aanmelding als een AAP, raadpleegt u de Autodesk-trainingswebsite (Engelstalig).
  • Hertrainingsprogramma's: organisaties die deelnemen aan door de overheid gefinancierde of andere omscholingsprogramma's voor ontheemde arbeiders voldoen doorgaans niet aan de definitie van gekwalificeerde onderwijsinstelling. Uw organisatie komt echter mogelijk in aanmerking voor deelname aan het programma Authorized Training Center (ATC) (Engelstalig).

Lidmaatschap van organisaties en vakbonden

Het Membership Training Provider Program is een samenwerking tussen Autodesk en de nationale leiding van grote Noord-Amerikaanse vakbonden. Dit omvat personeel dat de lidmaatschapsopleidingsprogramma's beheert. Het programma ondersteunt lidmaatschapsorganisaties die hun leden trainen, testen en certificeren. Raadpleeg de website voor lidmaatschapstraining (Engelstalig) voor meer informatie.

Hoe u zich kunt inschrijven

Het Membership Training Provider Program is momenteel beschikbaar in Noord-Amerika, Ierland en Australië. Voer de volgende stappen uit om u aan te melden voor het programma:

  1. Vul het inschrijvingsformulier op de website van de Membership Training Provider in en stuur het terug naar een aangewezen distributeur of Autodesk.
  2. Lees de gids van het Membership Training Provider Program.
  3. Bekijk en onderteken de overeenkomst van het Membership Training Provider Program.
  4. Betaal de jaarlijkse abonnementskosten voordat u software-abonnementen bestelt.

Contactpersonen voor inschrijving


Non-profitorganisaties

  • Het Autodesk-donatieprogramma bij TechSoup biedt ontwerpsoftware aan in aanmerking komende non-profitorganisaties en liefdadigheidsinstellingen in de Verenigde Staten.
  • Non-profitorganisaties: het Autodesk Technology Impact Program (Engelstalig) doneert softwarelicenties aan non-profitorganisaties die ontwerpen gebruiken om legendarische uitdagingen aan te gaan.

Hulp nodig? Vraag het aan de Autodesk-assistent!

De assistent kan je helpen om antwoorden te krijgen of contact op te nemen met een medewerker.


Welk ondersteuningsniveau hebt u?

De verschillende abonnementen bieden verschillende categorieën ondersteuning. Kom erachter wat het ondersteuningsniveau voor uw abonnement is.

Ondersteuningsniveaus bekijken