Accountbeheer voor onderwijs

Geschiktheid voor het Education-plan


In aanmerking komende studenten en docenten zijn degenen die voldoen aan de minimumleeftijd en ingeschreven zijn bij, werkzaam zijn bij of aannemers zijn bij een gekwalificeerde onderwijsinstelling. Een gekwalificeerde onderwijsinstelling is een instelling die door een bevoegde overheidsinstantie is geaccrediteerd voor het onderwijzen van ingeschreven studenten. Hieronder vallen geaccrediteerde onderwijsinstellingen in het voortgezet onderwijs en het hoger onderwijs.

 

Raadpleeg de Gebruiksvoorwaarden voor Education voor meer informatie.


Studenten

In aanmerking komende studenten zijn ook studenten die voldoen aan de minimumleeftijd en die deelnemen aan het volgende:

 • Thuisonderwijs
  Studenten die thuisonderwijs krijgen, komen in aanmerking als ze documentatie kunnen overleggen van lidmaatschap van een nationaal erkende instantie voor thuisonderwijs (of een die door een plaatselijke schoolbestuursinstantie wordt erkend als een acceptabel alternatief voor een geaccrediteerde onderwijsinstelling).
 • Scripties en master
  Studenten kunnen deelnemen aan het Education-plan om scripties te maken of hun master te behalen. Dit omvat projectonderwerpen die door een partner binnen de branche kunnen verstrekt zijn, op voorwaarde dat de activiteit deel van het diploma van de student uitmaakt.
 • Stages (Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk)
  Als aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan, mogen studenten die deelnemen aan een bedrijfsstageprogramma software installeren of gebruiken die toegankelijk is via het Education-plan op een bedrijfscomputer. Raadpleeg Opties voor organisaties zonder kwalificaties voor meer informatie.

Docenten en faculteitsleden

In aanmerking komende docenten zijn werknemers en onafhankelijke aannemers die als hoofddoel hebben ingeschreven studenten te onderwijzen op een gekwalificeerde onderwijsinstelling.


Door Autodesk gesponsorde wedstrijddeelnemers en mentoren

Studenten die geregistreerd en geaccepteerd zijn als deelnemers aan door Autodesk gesponsorde wedstrijden, evenals mentoren die hen coaching en instructies geven, komen in aanmerking voor het Education-plan.

 

Raadpleeg Wedstrijden (Engelstalig) voor een lijst met door Autodesk gesponsorde wedstrijden.


Komt niet in aanmerking voor het Education-plan

 • Cursisten bij opleidingscentra en omscholingsprogramma's
  Aangezien opleidingscentra en omscholingsprogramma's geen gekwalificeerde onderwijsinstellingen zijn, komen gebruikers die dergelijke cursussen bijwonen niet in aanmerking voor het Education-plan. Voor gebruik op korte termijn kunt u zich aanmelden voor een gratis testversie van 30 dagen.
 • Professionele instructeurs
  Professionele instructeurs en freelancers die werken voor een Authorized Training Center (ATC) (Engelstalig), een Autodesk-reseller of een onafhankelijke trainingsaanbieder komen niet in aanmerking voor het Education-plan. Mogelijk kunt u een Autodesk-softwareabonnement kopen of toegang krijgen tot een abonnement van een ATC waarbij u in dienst bent of een organisatie waarvan u lid bent.

Hulp nodig? Vraag het aan de Autodesk-assistent!

De assistent kan je helpen om antwoorden te krijgen of contact op te nemen met een medewerker.


Welk ondersteuningsniveau hebt u?

De verschillende abonnementen bieden verschillende categorieën ondersteuning. Kom erachter wat het ondersteuningsniveau voor uw abonnement is.

Ondersteuningsniveaus bekijken