Accountbeheer voor onderwijs

Overzicht: Education-plan


Autodesk biedt studenten en docenten toegang tot dezelfde ontwerpsoftware die wordt gebruikt door toonaangevende professionals wereldwijd om de vaardigheden en kennis op te bouwen voor een succesvolle carrière.

 

Het Education-plan biedt in aanmerking komende studenten en docenten één jaar gratis* toegang voor één gebruiker tot Autodesk-software en -services voor educatieve doeleinden. U hebt toegang tot alle software die beschikbaar is via de Education Community (Engelstalig) en de toegang kan jaarlijks worden verlengd zolang u hiervoor in aanmerking komt.


Inbegrepen

  • Autodesk-software en -services die toegankelijk zijn via het Education-plan, omvatten dezelfde functies die beschikbaar zijn via een betaald abonnement.
  • De meeste titels van Autodesk zijn beschikbaar via het Education-plan, waaronder oudere versies en webservices als A360 Rendering en Fusion 360.
  • Toegang omvat de huidige versie plus maximaal drie eerdere versies (indien beschikbaar). Raadpleeg de Education Community-site (Engelstalig) voor een lijst met software en services.
  • Hebt u een andere taal nodig? Autodesk-software en -services zijn beschikbaar in het Engels. Bepaalde titels kunnen in extra talen beschikbaar zijn. Raadpleeg de productpagina van Autodesk voor meer informatie over specifieke titels.

Gebruiksbeperkingen

  • Software en services die via het Education-plan worden gebruikt, mogen alleen worden gebruikt voor doeleinden die rechtstreeks verband houden met leren, training en onderzoek. De software mag niet worden gebruikt voor commerciële, professionele of winstgevende doeleinden.
  • U mag software en services die toegankelijk zijn via het Education-plan gebruiken voor het ontwerpen, maken en begeleiden van inzendingen in ontwerpwedstrijden die door Autodesk worden gesponsord. Raadpleeg voor meer informatie Geschiktheidsvoorwaarden voor studenten en docenten.
  • Studenten moeten 13 jaar of ouder zijn om deel te nemen aan het Education-plan.
  • Gebruikers kunnen Autodesk-software op maximaal drie apparaten installeren.

Cloudservices

Autodesk-cloudservices zijn SaaS-opties (Software-as-a-Service) die de manier kunnen verbeteren waarop u ontwerpt, visualiseert, simuleert en uw werk met anderen deelt. De add-onservices en de geselecteerde optionele componenten, evenals opslag en services die intensieve rekenkracht vereisen, zoals rendering of simulatieactiviteit, worden opgeslagen op een locatie die u altijd kunt openen wanneer u een internetverbinding hebt.

 

Ga zorgvuldig om met cloudservices om te zorgen voor goede serviceniveaus voor iedereen. Gebruikers van een Education-plan die regelmatig meer cloudservices gebruiken dan het marktgemiddelde, kunnen te maken krijgen met extra beperkingen. Beperkingen op cloudservices kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Zie de Gebruiksvoorwaarden (Engelstalig) voor meer informatie.


Eerdere onderwijslicenties

In augustus 2020 heeft Autodesk de onderwijstoegang voor individuen gewijzigd van een op serienummers gebaseerd licentiemodel in een abonnementsmodel voor benoemde gebruikers, waarvoor moet worden bevestigd dat ze in aanmerking komen voor toegang.

 

In maart 2020 heeft Autodesk de toegang tot onderwijs gewijzigd van een driejarige termijn in een eenjarige termijn. Als u momenteel een stand-alone (individuele) educatieve licentie voor één of drie jaar hebt voor Autodesk-software die vóór augustus 2020 is uitgegeven, blijft de licentie voor de volledige looptijd geldig. Wanneer de licentie verloopt, moet u bevestigen dat u in aanmerking komt voor het Education-plan en vervolgens het product downloaden om uw licentie te activeren. Opnieuw installeren is niet nodig.


Abonnement en licentievoorwaarden

In de Gebruiksvoorwaarden (Engelstalig) staan de algemene voorwaarden voor het gebruik van de software via het Education-plan.

 

Autodesk Drive en andere webservices worden aangeboden onder de serviceovereenkomst. De voorwaarden die op een bepaalde dienst van toepassing zijn, kunnen variëren, dus zorg ervoor dat u de voorwaarden voor elke dienst doorneemt. Deze voorwaarden zijn een aanvulling op alle bepalingen die van toepassing zijn op uw gebruik van Autodesk-software en abonnementen die zijn gekoppeld aan een service en de gebruiksvoorwaarden van de website voor autodesk.com en andere Autodesk-websites.

Verificatie en privacy

Om onze toewijding aan het leveren van gratis professionele software voor gebruik in het onderwijs te behouden, heeft Autodesk SheerID, een externe leverancier van verificatiediensten, ingeschakeld om te verifiëren of u in aanmerking komt voor toegang tot het onderwijs. Om te kunnen bevestigen dat ze in aanmerking komen, moeten gebruikers een bewijs van inschrijving, dienstverband of aannemersstatus bij een gekwalificeerde onderwijsinstelling overleggen.

 

Het beschermen van de privacy van onze klanten is belangrijk voor Autodesk. Raadpleeg de Autodesk-privacyverklaring (Engelstalig) voor meer informatie over hoe uw persoonsgegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld.


Hulp nodig? Vraag het aan de Autodesk-assistent!

De assistent kan je helpen om antwoorden te krijgen of contact op te nemen met een medewerker.


Welk ondersteuningsniveau hebt u?

De verschillende abonnementen bieden verschillende categorieën ondersteuning. Kom erachter wat het ondersteuningsniveau voor uw abonnement is.

Ondersteuningsniveaus bekijken