BASISPRINCIPES VOOR ACCOUNTBEHEER

Autodesk-software kopen


U kunt op een van de volgende vier manieren een abonnement op Autodesk-software aanschaffen. U kunt zich online abonneren, met ons verkoopteam praten, tijdens of na het vervallen van een gratis testversie overstappen op een abonnement of met een geautoriseerde Autodesk-partner (reseller) werken.


Online abonneren via Autodesk

Het rechtstreeks downloaden van uw software via Autodesk is flexibel, handig en veilig. U kunt een abonnement aanschaffen op elke productpagina. Of u kunt de procedure starten - en promoties en speciale prijzen bekijken - op onze productpagina.

Met ons verkoopteam praten

Krijg deskundig advies over welke software het beste bij uw behoeften past. Ons Autodesk-verkoopteam kan u helpen bij het kiezen van het beste product en bij het ondersteunen van uw bedrijf, nu en in de toekomst.

Uw testversie omzetten in een abonnement

Probeer Autodesk-software 30 dagen gratis uit en zet uw testversie vervolgens rechtstreeks om in een abonnement. U hebt rechtstreeks toegang tot de meeste producten nadat u op een abonnement bent overgestapt. Voor sommige producten is echter een extra stap nodig. Houd de aftelklok in uw testversie in de gaten om ervoor te zorgen dat u altijd toegang hebt.

Kopen bij een goedgekeurde reseller

Een geautoriseerde Autodesk-partner kan u helpen bij het kiezen van de juiste software om aan uw unieke zakelijke behoeften te voldoen. Zoek op locatie, branche of product om te zien of een lokale partner de juiste keuze is voor u.

Raadpleeg Hulp bij kopen voor antwoorden op meer vragen over het kopen bij Autodesk, zoals het oplossen van problemen met bestelfouten en het retourneringsbeleid van Autodesk.


We staan voor u klaar

Raadpleeg onze bronnen om de productdocumentatie of artikelen over probleemoplossing te vinden die u nodig hebt om een probleem op te lossen. Als u er niet uitkomt, geeft uw abonnement u het recht om contact op te nemen met een ondersteuningsmedewerker.