BASISPRINCIPES VOOR ACCOUNTBEHEER

Een account verwijderen


Verwijder uw account om persoonlijke gegevens te verwijderen en u af te melden voor marketingcommunicatie van Autodesk. We kunnen bepaalde gegevens voor juridische en interne zakelijke doeleinden, zoals fraudepreventie, bewaren in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving. Wanneer uw account en persoonsgegevens worden verwijderd, hebt u niet langer toegang tot uw producten, services of bestanden.

 

Als u een actief abonnement hebt dat u via Autodesk hebt aangeschaft, annuleren we uw abonnement en verwijderen we uw account. Als u uw aankoop hebt gedaan via een partner, neemt u contact op met deze partner om dat gedeelte van uw account te annuleren voordat u doorgaat. Als uw abonnementen automatisch worden verlengd, moet u dit eerst uitschakelen. Het kan maximaal 90 dagen duren voordat uw aanvraag is verwerkt.

 

Bedrijfsaccounts: als uw account is gekoppeld aan een bedrijfsaccount, kunnen we contact met u opnemen voor meer informatie of u doorverwijzen naar uw accountbeheerder. Als u een toegewezen gebruiker van een bedrijfsaccount bent, neemt u contact op met uw beheerder zodat deze u kan verwijderen uit alle producten en services voordat u uw account verwijdert.


Alternatieven voor het verwijderen van uw account


Uw account verwijderen

Opmerking: Nadat u uw account hebt verwijderd, hebt u geen toegang meer tot uw bestanden. Download uw bestanden voordat u verder gaat.

  1. Meld u aan bij uw account op profile.autodesk.com/security.
  2. Klik op Verwijderen starten onder Account en gegevens verwijderen.
  3. Bekijk de alternatieve acties om zeker te weten dat u het account wilt verwijderen in plaats van e-mails beperken, automatische verlenging uitschakelen, een gebruiker verwijderen of een testversie annuleren.
  4. Als u zeker weet dat u het account wilt verwijderen, klikt u op Doorgaan met verwijderen. U wordt gevraagd om uw inloggegevens opnieuw te verifiëren voor beveiligingsdoeleinden.
  5. Selecteer e-mail, sms of bellen om een verificatiecode te ontvangen. De opties voor sms en bellen zijn alleen beschikbaar als u eerder tweestapsverificatie hebt ingesteld voor uw account.
  6. Klik op Doorgaan met verwijderen.
  7. Voer de verificatiecode in en klik op Doorgaan met verwijderen. Er wordt een verificatiescherm weergegeven.
    Opmerking: Als een account eenmaal is verwijderd, kunt u gedurende 90 dagen geen nieuw account met hetzelfde e-mailadres maken.

Uw account herstellen

U kunt uw account binnen 30 dagen herstellen op de volgende manieren:

  • Klik in het bevestigingsbericht op Mijn account herstellen.
  • Meld u aan bij profile.autodesk.com/security en klik op Mijn account herstellen onder Account en gegevens verwijderen.

Informatie van ons systeem verwijderen

Als u geen Autodesk-account hebt en u uw gegevens uit ons systeem wilt verwijderen, vult u het online formulier in om uw aanvraag te verwerken.

 

Raadpleeg onze Privacyverklaring (Engelstalig) voor meer informatie over ons beleid voor verwijdering, opslag en gegevensopslag.


Need help?

Tell us about your issue and find the best support option.