Installatie voor beheerders

Productsleutels zoeken


Productsleutels zijn codes die producten en productversies van elkaar onderscheiden. Mogelijk hebt u deze nodig om Autodesk-producten te installeren.


Een productsleutel zoeken

Gebruik de interactieve opzoekfunctie om productsleutels voor uw Autodesk-producten te vinden. Zorg ervoor dat u zowel de juiste productnaam en het juiste jaar (versie) selecteert.

 

Als u een activeringsfout krijgt wanneer u uw productsleutel invoert, controleer dan of u het juiste product (of pakket) en de juiste versie hebt opgegeven in de opzoekfunctie. Als u geen sleutel kunt krijgen, neem dan contact op met de ondersteuning. Productversies ouder dan vijf versies terug worden niet ondersteund.

Waar vind ik serienummers voor afzonderlijke abonnementen?

Zoek uw product in uw Autodesk-account en klik op Details bekijken. Klik vervolgens op Licentiedetails om uw serienummer te bekijken. Als uw product geen serienummer heeft, wordt het venster Details weergeven niet weergegeven. Uw serienummer is hetzelfde voor alle versies van een afzonderlijk abonnement of abonnementsproduct voor meerdere gebruikers.

Branchecollecties

Elk product in een branchecollectie heeft een verschillende productsleutel. Als u uw product als onderdeel van een collectie hebt gekocht, gebruik dan de opzoekfunctie om dat specifieke product te vinden.

 

Als u uw product hebt gekocht als onderdeel van een suite (bijvoorbeeld Autodesk Factory Design Suite), wordt dezelfde productsleutel gebruikt om alle producten in de suite te activeren. Gebruik de tool om de naam van de suite op te zoeken.


Hulp nodig? Vraag het aan de Autodesk-assistent!

De assistent kan je helpen om antwoorden te krijgen of contact op te nemen met een medewerker.


Welk ondersteuningsniveau hebt u?

De verschillende abonnementen bieden verschillende categorieën ondersteuning. Kom erachter wat het ondersteuningsniveau voor uw abonnement is.

Ondersteuningsniveaus bekijken