Installatie voor individuen

Productlicentiegegevens bekijken

Vind informatie over uw licentietype en bijbehorende serienummers (indien aanwezig) in uw Autodesk-account of het product.

Informatie over uw licentie kunt u vinden in uw Autodesk-account.

U kunt uw huidige licentiegegevens voor elk product bekijken in uw Autodesk-account.

1. Meld u aan bij uw account op manage.autodesk.com.
  2. Zoek uw product onder Alle producten en services.
  3. Klik in de producttegel op Details weergeven.
  4. Als u Licentiegegevens ziet op de pagina met productgegevens, selecteert u deze om uw serienummer en productsleutels weer te geven.

Als er geen Licentiegegevens op de pagina met productgegevens worden weergegeven, hebt u geen serienummer.

Licentiegegevens zoeken in het product

Zoek licentiegegevens voor producten die op uw apparaat zijn geïnstalleerd.

Producten uit 2017 en later

1. Start uw software.
  2. Klik in de titelbalk op uw account > Licentie beheren.

3. Aanmeldmenu voor producten

Opmerking: Als u uw account niet in de titelbalk ziet staan, klikt u op Help > Info > Licentie beheren.
  4. Om de licentiegegevens te zien, vouwt u de lade van een actieve licentie uit.
Dialoogvenster Licentiebeheer

Opmerking: bij abonnementen voor één gebruiker kunt u zich doorgaans aanmelden, zodat een serienummer niet vereist is. Mogelijk ziet u een zelfstandig licentietype voor producten uit 2017-2019, maar een gebruikerslicentietype voor productversies uit 2020 en later.

Producten uit 2016 en eerder

1. Start uw software.
  2. Klik op Help > Info of Over [Productnaam].
  3. Klik in het venster Info op Productinformatie of Productlicentie-informatie.

Afbeelding met licentie-informatie voor Autodesk Education Master Suite 2015

Als u het serienummer niet kunt vinden aan de hand van het bovenstaande, volgt u de onderstaande stappen om een licentierapport aan te vragen.

1. Ga naar onze ondersteuningspagina
  2. Klik op het vakje Ondersteuning na aankoop.
  3. Selecteer Gebruikers- en licentiebeheer
  4. Selecteer Licenties beheren
  5. Selecteer Licentierapporten en vul de verplichte velden in om uw aanvraag in te dienen

*Opmerking: primaire en secundaire beheerders kunnen een licentierapport aanvragen. Anders moet het e-mailadresdomein van de aanvrager overeenkomen met de bedrijfsnaam.

Hulp nodig? Vraag het aan de Autodesk-assistent!

De assistent kan je helpen om antwoorden te krijgen of contact op te nemen met een medewerker.

Welk ondersteuningsniveau hebt u?

De verschillende abonnementen bieden verschillende categorieën ondersteuning. Kom erachter wat het ondersteuningsniveau voor uw abonnement is.

Ondersteuningsniveaus bekijken